spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΦάλαινα κατάπιε δύτη, αλλά εκείνος επέζησε! (vid)

Φάλαινα κατάπιε δύτη, αλλά εκείνος επέζησε! (vid)

|

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Δύτης που ψάρευε αστακούς στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, την ώρα της κατάδυσής του, βρέθηκε ξαφνικά μέσα στο στόμα μίας φάλαινας.

– Αρχικά θεώρησε πως του επιτέθηκε καρχαρίας, ωστόσο, όπως ανέφερε: «κατάλαβα ότι δεν έχει καθόλου δόντια και συνειδητοποίησα ότι βρίσκομαι στο στόμα μιας φάλαινας που προσπαθεί να με καταπιεί. Αυτό ήταν, πεθαίνω».

Ο Μάικλ Πάκαρντ, εκείνες τις στιγμές σκεφτόταν την γυναίκα και τα δύο του αγόρια, ηλικίας 12 και 15 ετών. Και ενώ πίστευε πως αυτό ήταν το τέλος, στα 30-40 επόμενα δευτερόλεπτα από το στόμα του κήτους, βρέθηκε έξω από αυτό.

 

Ο 56χρονος, ώστόσο, δεν έμεινε αλόβητος από αυτήν την περιπέτεια, καθώς “αποκόμισε” ένα μετατοπισμένο γόνατο, από την δύναμη με την οποία, τον έφτυσε το γιγαντιαίο θηλαστικό.

«Ξαφνικά, ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και άρχισε να κουνάει το κεφάλι της. Απλώς με πέταξε στον αέρα και “προσγειώθηκα” στο νερό. Ήμουν ελεύθερος και επέπλεα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ