spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότητα78χρονος κυνηγός έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει τον σκύλο του...

78χρονος κυνηγός έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει τον σκύλο του από ένα πηγάδι

|

Ένας 78χρονος άνδρας πέθανε αφού προσπάθησε να σώσει το σκύλο του που είχε πέσει σε πηγάδι.

Η αγάπη του για τα ζώα τον οδήγησε στο θάνατο προσπαθώντας να σώσει τη ζωή ενός από αυτά. Ο άνδρας λάτρευε το κυνήγι και έτρεφε μεγάλο πάθος για τα σκυλιά, με τα κυνηγόσκυλα να αποτελούν τον αγαπημένο του τύπο σκύλου. Τελικά, η μεγάλη του αγάπη για αυτά προκάλεσε το θάνατό του .

Αυτή είναι η ιστορία του κυνηγού Antonio Circelli, ενός 78χρονου συνταξιούχου ο οποίος έζησε στο San Bartolomeo της Ιταλίας. Εκπαίδευε ένα από τα πέντε σκυλιά που είχε όταν το ζώο έπεσε σε πηγάδι σε κάποιο χωράφι στην κοντινή πόλη Montefalcone di Valforte . Το σώμα του Αντόνιο βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη περίπου στις 2 π.μ.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα ξεκίνησαν την Τετάρτη το απόγευμα όταν συγγενείς ισχυρίστηκαν ότι δεν τον είχαν δει για ώρες καθώς δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι. Δεν τον είχαν δει από τότε που έφυγε από την πόρτα του σπιτιού συνοδευόμενος από τον σκύλο του.

Μετά από μερικές ώρες χτενίζοντας την περιοχή όπου επρόκειτο να εκπαιδεύσει τα σκυλιά του, το πτώμα του βρέθηκε στο πηγάδι δίπλα στο σκύλο.

ατύχημα κυνηγιού

Γνωστός, αξιοθαύμαστος κυνηγός και γείτονας

Ο θάνατος του Ιταλού συνταξιούχου προκάλεσε μια αίσθηση στην πόλη όπου έζησε, καθώς για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως σιδηρουργός, οπότε η είδηση εξαπλώθηκε γρήγορα.

Ο δήμαρχος του San Bartolomeo θέλησε να αφιερώσει λίγα λόγια στην οικογένειά του για λογαριασμό ολόκληρης της κοινότητας προσθέτοντας:

«Με τον τραγικό θάνατο του Αντόνιο ένα κομμάτι της ιστορίας της χώρας μας έχει φύγει. Ο Αντόνιο αγαπούσε το κυνήγι και τα πέντε σκυλιά του, με τα οποία ασκούσε την αγαπημένη του δραστηριότητα, τους συμπεριφέρονταν σαν να ήταν τα δικά του παιδιά » .

Αναπαύσου εν ειρήνη.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία – Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία - Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων Οι κυνηγοί και ο στρατός θα σκοτώσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ