spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕθελοντές του ΚΣ Κιλκίς καθάρισαν τον παραλίμνιο χώρο της λίμνης Δοϊράνης

Εθελοντές του ΚΣ Κιλκίς καθάρισαν τον παραλίμνιο χώρο της λίμνης Δοϊράνης

|

 

Εθελοντική δράση, πραγματοποιήσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς, στα πλαίσια ανάδειξης της περιβαντολλογικής ευαισθητοποίησης των κυνηγών.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου καθάρισαν την Κυριακή 06/06 τον παραλίμνιο χώρο της λίμνης Δοϊράνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή αυτή την όμορφη πρωτοβουλία:

 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια δράση! Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος! Εθελοντική δράση καθαρισμού του παραλίμνιου χώρου της λίμνης Δοϊράνης, ενός από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της κεντρικής Μακεδονίας και της Ελλάδας, διοργάνωσε η εταιρεία Αlumil σε συνεργασία με το γραφείο Τουρισμού της Περιφερειακής ενότητας Κιλκίς/ Διεύθυνση Τουρισμού Π.Κ.Μ και τη στήριξη του τμήματος Αλιείας της Π.Ε Κιλκίς, του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης – Δοϊράνης και του Δήμου Κιλκίς, σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου 2021. Διότι κυρίες και κύριοι οι Κυνηγοί είναι παντού παρών όπου και όποτε χρειαστεί! Πρόσφεραν και θα προσφέρουν πάντα στην κοινωνία μας!

 

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας;

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας; Προφανώς το ερώτημα απευθύνεται στα δίκαννα και όχι στα αυτογεμή. Άλλωστε σήμερα ελάχιστα αυτογεμή κατασκευάζονται με βάση από χάλυβα Καλό και άγιο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ