spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤρανσυλβανία: Ένας άντρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση αρκούδας

Τρανσυλβανία: Ένας άντρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση αρκούδας

|

{module Scestonof}

 Ένας άντρας που δέχθηκε επίθεση από μια αρκούδα στην Harghita, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρούς τραυματισμούς στη Χαργκίτα της Ρουμανίας.

Ξέφρενη δείχνει η κατάσταση με τις αρκούδες που έχουν αυξηθεί δραματικά στη Τρανσυλβανία της Ρουμανίας. Οι επιθέσεις διεξάγονται η μία μετά την άλλη τόσο σε κτηνοτροφικά ζώα όσο και σε ανθρώπους. Ένας άνδρας που δέχθηκε επίθεση από μια αρκούδα σε ένα αγρόκτημα κοντά στο Săcel, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης στο Miercurea Ciuc.

 Οι πληροφορίες δημοσιοποιήθηκαν από τον πρόεδρο του County County Harghita, Borboly Csaba, στη σελίδα του στο Facebook.

Η αρκούδα επιτέθηκε ξανά! Ένας 54χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση την αυγή σε ένα αγρόκτημα κοντά στο Săcel. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο στο Odorheiu Secuiesc όπου του δόθηκε επείγουσα ιατρική βοήθεια και μετά την αξονική τομογραφία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης του νομού στο Miercurea Ciuc. Βρίσκεται επί του παρόντος στο χειρουργείο επειδή υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στην περιοχή του στήθους “, έγραψε ο Borboly Csaba στο Facebook.

Το περιστατικό ήρθε μια μέρα αφότου ο υπουργός Περιβάλλοντος Μπαρνά Τάντσος δήλωσε ότι το υπουργείο που είναι επικεφαλής, ετοιμάζει αλλαγή νομοθεσίας για να επιτρέψει την επέμβαση έκτακτης ανάγκης όταν αναφέρεται η παρουσία αρκούδων σε περιοχές, μια από τις πιθανότητες είναι ότι τα επιθετικά ζώα μπορούν να πυροβοληθούν σε το πολύ 24 ώρες από ομάδα που θα σχηματίζεται από χωροφύλακες και κυνηγούς και θα ταξιδεύει στον τόπο  ανάλογα με την κατάσταση.Το διάταγμα πρόκειται να εγκριθεί από την κυβέρνηση τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς Γεροντοπαλίκαρο ο Μιχάλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κάτι παραπάνω από 50 ετών, απόφοιτος της Παντείου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ