spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕπίθεση αδέσποτου σκύλου σε κοριτσάκι - Ξεσπάει ο πατέρας της που την...

Επίθεση αδέσποτου σκύλου σε κοριτσάκι – Ξεσπάει ο πατέρας της που την έσωσε

|

Εφιαλτικές στιγμές για ένα μικρό κορίτσι στη Λάρισα, που δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο. «Ο σκύλος επιτέθηκε ξαφνικά αλλά ευτυχώς ήμουν κοντά» λέει ο πατέρας της…

Κάτοικοι του χωριού Χειμάδι έχουν αναφέρει στις αρχές και στον Δήμο Τέμπων τα περιστατικά επίθεσης των αδέσποτων. Ο σκύλος επιτέθηκε στο κορίτσι στη Λάρισα, που γλίτωσε τα χειρότερα επειδή κοντά της, ήταν ο πατέρας της. Η νέα επίθεση όμως προκαλεί αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, με πολλούς να δηλώνουν φοβισμένοι από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή. Για την ώρα το πρόβλημα συνεχίζεται και οι καταγγελίες για τα αδέσποτα σκυλιά, διαδέχονται η μία την άλλη.

Ένα ανήλικο κορίτσι δέχτηκε επίθεση από ένα αγριεμένο σκυλί στο χωριό Χειμάδι, του Δήμου Τεμπών, ωστόσο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του πατέρα της, το νεαρό κορίτσι σώθηκε κυριολεκτικά από τα δόντια του αγριεμένου ζώου.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο πατέρας του κοριτσιού αναφέρει πως η αγέλη των συγκεκριμένων σκυλιών μέχρι προσφάτως είχε και στέγη και φαγητό, καθώς τα περιέθαλπτε μια κάτοικος του χωριού η οποία πριν λίγο διάστημα, πέθανε με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βρεθούν στον δρόμο χωρίς καμία φροντίδα.

Κάτοικοι του χωριού έχουν αναφέρει στις αρχές και στον Δήμο τα περιστατικά επίθεσης των αδέσποτων, όμως όπως καταγγέλλουν, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει λύση στο πρόβλημα.

 

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιωάννινα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο και τον έριξαν στη λίμνη – «Δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε γιατί θα γινόμασταν κατηγορούμενοι»

Ιωάννινα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο και τον έριξαν στη λίμνη - «Δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε γιατί θα γινόμασταν κατηγορούμενοι» Οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων δεν έχουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ