spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνο«Επίσκεψη» αγριόχοιρου σε σαλόνι σπιτιού - Απολαμβάνει τον καναπέ

«Επίσκεψη» αγριόχοιρου σε σαλόνι σπιτιού – Απολαμβάνει τον καναπέ

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Μια έκπληξη άνευ προηγουμένου περίμενε μια γυναίκα στο Hagen της Γερμανίας

Την περασμένη Παρασκευή (4 Φεβρουαρίου 2022) μια 39χρονη γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της γύρω στις 1:20 μ.μ., μετά τη δουλειά. Ανοίγει την πόρτα, και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της όταν βλέπει τι είναι στη μέση του σαλονιού της. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα δισταγμού, είναι σίγουρη για τον εαυτό της πως  επρόκειτο πράγματι για αγριογούρουνο!

Δεν τολμά να μπει στο σπίτι της με έναν τέτοιο εισβολέα μέσα, κλείνει αμέσως την πόρτα και καλεί την αστυνομία.

Μια περίπολος φτάνει γρήγορα επί τόπου και επιβεβαιώνει την παρουσία του ζώου στο σπίτι. Μάλλον, διαπιστώνει ότι το ζώο έχει εγκατασταθεί άνετα στον καναπέ στο σαλόνι, αφού έχει καταστρέψει μέρος των επίπλων τριγύρω.

Με τη βοήθεια ενός κυνηγού, η αστυνομία αποφασίζει να προσπαθήσει να απελευθερώσει το ζώο, ωστόσο ο αγριόχοιρος  ζυγίζει τουλάχιστον 60 κιλά και απαιτείται προσοχή. Η απόφαση λαμβάνεται στο να ανοίξει ένα παράθυρο που είχε σίγουρα επιτρέψει στο ζώο να εισέλθει και στη συνέχεια να κλείσει.

Με λεπτότητα, οι αστυνομικοί κάνουν ελιγμούς και το αγριογούρουνο θα βρει τελικά γρήγορα την έξοδο και στη συνέχεια το φυσικό του χώρο.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βέλγος κυνηγός υιοθέτησε με τη γυναίκα του έναν αγριόχοιρο – Το ζώο των 80 κιλών ζει στο σπίτι και κοιμάται στον καναπέ

Βέλγος κυνηγός υιοθέτησε με τη γυναίκα του έναν αγριόχοιρο - Το ζώο των 80 κιλών ζει στο σπίτι και κοιμάται στον καναπέ Ζευγάρι Βέλγων μοιράζεται...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ