spot_img
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΒαγγέλης Μπαλατσός: Παρά τις δεσμεύσεις... καλεί τους κυνηγούς στη Πανθεσσαλική συγκέντρωση στις...

Βαγγέλης Μπαλατσός: Παρά τις δεσμεύσεις… καλεί τους κυνηγούς στη Πανθεσσαλική συγκέντρωση στις 15 Ιουνίου

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Ο πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας – Βαγγέλης Μπαλατσός καλεί τους κυνηγούς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Η ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον προσωπικό του λογαριασμό:

Αυτή τη στιγμή παρά το γεγονός των προσωπικών μου επαφών και δεσμεύσεων που είχα και χθες και σήμερα με βουλευτές της Θεσσαλίας αλλά και υπουργούς της κυβέρνησης , ότι θα εξαιρεθεί το άρθρο 5 και 6 από το νομοσχέδιο… Συνεχίζουμε τον αγώνα και τις πιέσεις μας προγραμματίζοντας μια Πανθεσσαλική συγκέντρωση – διαμαρτυρία στη Λάρισα την Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο Αλκαζάρ δίπλα από το κολυμβητήριο.

Καλώ όλους τους συναδέλφους κυνηγούς, κυνόφιλους, κτηνοτρόφους , ψαράδες αλλά και κάθε απλό πολίτη να συμμετάσχει ενώνοντας τις φωνές μας και την αγανάκτησή μας , απέναντι στην εμπαθή και παράλογη στάση αυτής της κυβέρνησης στα αγαπημένα μας ζώα.
Σε περίπτωση που οι δεσμεύσεις αυτές γίνουν πραγματικότητα , με επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης , διότι έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου τον τελευταίο καιρό στις πολλές υποσχέσεις και πολιτικές κουβέντες που έχω ακούσει θα υπαναχωρήσουμε και δεν θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση.
Μέχρι τότε όμως ετοιμαζόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει ένα πρόβατο μέσα από την αυλή ενός σπιτιού – Βίντεο

Η Ρουμανία παλεύει με το πρόβλημα της αρκούδας Αρκούδα εισβάλλει σε αυλή ενός νοικουριού και αρπάζει στο στόμα ένα πρόβατο Μια αρκούδα βιντεοσκοπήθηκε να αρπάζει ένα...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ