spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕντοπίστηκε η σoρός του άτυχου ψαρά στην Λίμνη Περδίκκα

Εντοπίστηκε η σoρός του άτυχου ψαρά στην Λίμνη Περδίκκα

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Άσχημη κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου ψαρά στην Λίμνη Περδίκκα, ο οποίος αγνοούταν από την Κυριακή το βράδυ 20 Φεβρουαρίου!

Να υπενθυμίσυμε πως ο άτυχος άνδρας, μαζί με τον θηροφύλακα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης Γιώργο Τριανταφυλλίδη, είχαν μπει το βράδυ της Κυριακής με βάρκα στη λίμνη, ύστερα από καταγγελία για παράνομη αλιεία με δίχτυα. Κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες η βάρκα αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα οι δυο επιβάτες να βρεθούν στα νερά της λίμνης. Ο θηροφύλακας κατάφερε να κρατηθεί και να βγει στις όχθες, αλλά ο δεύτερος αναζητούταν έως και σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, όταν και βρέθηκε η σωρός του.

Το άσχημο αυτό γεγγονός επιβεβαιώνει και η Εθελοντική Διασωστική ομάδα κυνηγών (ΟΦΚΑΘ – Όμιλος φίλων κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού), που συμμετείχε και αυτή σήμερα στις έρευνες για τον εντοπισμό του Προέδρου Ερασιτεχνών Αλιέων Εορδαίας.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά στην Αμμουδιά Πρεβέζης

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά στην Αμμουδιά Πρεβέζης Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον ψαροντουφεκά από την Γλυκή που αγνοείται...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ