spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΈνας 19χρονος νεκρός μετά από ατύχημα με αγριογούρουνο

Ένας 19χρονος νεκρός μετά από ατύχημα με αγριογούρουνο

|

 

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος είναι το αποτέλεσμα ενός τρομερού ατυχήματος με ένα αγριογούρουνο. Προσπάθησαν να αποφύγουν το ζώο και συγκρούστηκαν με δέντρο.

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, γύρω στις 6:30 το απόγευμα, ένα δραματικό ατύχημα έβαλε τέλος στη ζωή ενός νεαρού άνδρα μόλις 19 ετών. Ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά. Ο λόγος ήταν η εμφάνιση ενός αγριόχοιρου στο δρόμο τον οποίο διέσχιζαν.

Προσπάθησε να αποφύγει τον κάπρο

Το όχημα ανατράπηκε και κατέληξε να συγκρουστεί σφοδρώς με κορμό δέντρου. Ο οδηγός του είχε χάσει τον έλεγχο όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα αγριογούρουνο που εισέβαλε στο δρόμο. Συνέβη στον αυτοκινητόδρομο 115 μεταξύ των  γαλλικών πόλεων Flavigny-sur-Moselle και Azelot , στην περιοχή της Λωρραίνης.

Κατάφερε να βγει από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο

Ο οδηγός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, αλλά μπόρεσε να βγει από την άμορφη μάζα λαμαρίνας που είχε γίνει το αυτοκίνητό του. Το κατάφερε μόνος του. Χειρότερη τύχη ήταν για τον συνεπιβάτη, έναν νεαρό μόλις 19 ετών , ο οποίος  εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα όπου έπρεπε να απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες . Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στα επείγοντα του κεντρικού νοσοκομείου στη Νάνσυ. Εκεί ο νεαρός άνδρας πέθανε λίγο μετά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς Γεροντοπαλίκαρο ο Μιχάλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κάτι παραπάνω από 50 ετών, απόφοιτος της Παντείου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ