spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΈνα κοπάδι αγριογούρουνων ανάμεσα στα αυτοκίνητα της Ρώμης

Ένα κοπάδι αγριογούρουνων ανάμεσα στα αυτοκίνητα της Ρώμης

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Tα αγριογούρουνα κινούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα σαν να είναι το φυσικό τους περιβάλλον. Πρόκειται για ένα κοπάδι με αρκετά θηλυκά και μικρά διαφορετικών ηλικιών.

Τα ζώα έχουν καταγραφεί από πελάτες μιας καφετέριας που βρίσκονταν στη αυλή της επιχείρησης. Τα αγριογούρουνα πέρασαν ανάμεσα στα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν εκείνη την ώρα σε έναν από τους κύριους και πιο πολυσύχναστους δρόμους της Ρώμης.

Αυτές οι εικόνες ενισχύουν την καταγγελία που έκανε ο Ιταλός ηθοποιός  Massimo López πριν από δύο ημέρες όταν ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκαν αρκετά αγριογούρουνα όταν βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια έξω από το σπίτι του. Έτσι το ανέφερε στο προφίλ του στο Facebook:

– «Το είδα απλώς να με κοιτάζει και μετά άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου γιατί είχα μια τσάντα. Έφυγα τρέχοντας αφού πέταξα την τσάντα στα σκουπίδια».

Οι ίδιοι οι χρήστες του Facebook έχουν αναγνωρίσει την περιοχή της ιταλικής πρωτεύουσας όπου έχουν καταγραφεί οι εικόνες, εντοπίζοντας το κοπάδι στη Via Triunfal, πολύ κοντά στο νοσοκομείο  San Filippo Neri.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ