spot_img
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΈνα δευτερόλεπτο ο απαιτούμενος χρόνος αντίδρασης για αποφυγή σύγκρουσης με ένα αγριογούρουνο...

Ένα δευτερόλεπτο ο απαιτούμενος χρόνος αντίδρασης για αποφυγή σύγκρουσης με ένα αγριογούρουνο στο δρόμο – Βίντεο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Ένα δευτερόλεπτο ο απαιτούμενος χρόνος αντίδρασης για την αποφυγή σύγκρουσης με ένα αγριογούρουνο στο δρόμο!

Αυτό το βίντεο δείχνει ένα τροχαίο ατύχημα που προκλήθηκε από αγριογούρουνα. Στη μέση της νύχτας, χωρίς να φαίνονται πλησιάζουν το δρόμο και δεν υπάρχει ούτε ένα δευτερόλεπτο χρόνος αντίδρασης για να αποφευχθεί το ατύχημα.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και απαντήστε στο εξής ερώτημα: Είναι αρκετός ο χρόνος ώστε να αποφύγετε την σύγκρουση με τον αγριόχοιρο; Εξετάζοντας τις εικόνες μπορούμε να παρατηρήσουμε πως το όχημα δεν ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα, καθώς χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα για να σταματήσει. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για να αποφευχθεί η σύγκρουση. Τα αγριογούρουνα εισβάλλουν στο οδόστρωμα ακριβώς τη στιγμή που ο οδηγός του οχήματος μπορεί μόνο να κατευθύνει το δεξί του πόδι στο πεντάλ του φρένου.

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και ο οδηγός, μόλις καταφέρνει να φρενάρει το αυτοκίνητο. Κατεβαίνει για να ελέγξει τις ζημιές που προκλήθηκαν από τα ζώα που χτύπησε. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, το όχημα είναι μερικώς κατεστραμμένο και το μπροστινό μέρος του είναι αγνώριστο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι, αρκούδες και τσακάλια…

Λύκοι, αρκούδες και τσακάλια... Τα ορατά προβλήματα όλοι είμαστε σε θέση να τα δούμε. Με τα αόρατα τί γίνεται; Αυτό που σίγουρα μπορούμε να δούμε είναι...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ