spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕκλογές ΚΟΜΑΘ - Τι έβγαλε η κάλπη; Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

Εκλογές ΚΟΜΑΘ – Τι έβγαλε η κάλπη; Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

|

Εκλογές ΚΟΜΑΘ – ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ …ΝΗΜΑ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Σημαντικές εξελίξεις στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης αναμένεται ότι θα φέρουν τα αποτελέσματα των σημερινών αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Εκλογές ΚΟΜΑΘ

Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης με 49 ψήφους ήρθε ο Θεόφιλος Μυλόπουλος, δεύτερος με 46 ο Ιωάννης Γεωργιάδης, τρίτος ο Αστέριος Τζίμας με 44, ενώ με 43 ισοψήφισαν οι Νικόλαος Γκατζάρας και Σωτήρης Δημηρόπουλος. Έκτος, με 34 ψήφους, ήρθε ο Ιωάννης Φραγγίδης, ενώ την έβδομη εκλόγιμη θέση πήρε ο πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ, Ιωάννης Πολυχρόνης με 27 ψήφους.

Εκλογές ΚΟΜΑΘ
Εκλογές ΚΟΜΑΘ: Η ομιλία του Γιάννη Φραγγίδη

Δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν ο γενικός γραμματέας Νικόλαος Καλογεράκος (πήρε 22 ψήφους), ο Λοϊζος Σερραίος (17) και ο Νικόλαος Τζιώμπρας (14). Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Καραφύλλης Γκροζούδης, με 37 και Νικόλαος Γράντας, με  29 ψήφους.

Εκλογές ΚΟΜΑΘ
Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης: Τα αποτελέσματα της κάλπης για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου!

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνεδρίαση για τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, ενώ σημαντικό γεγονός θεωρείται πως μέσα στο σύντομο προσεχές διάστημα θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση, όπου θα τεθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τους κυνηγούς.

Διαβάστε επίσης: Τα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης Κυνηγών στην Δράμα…

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύσσωμη η ηγεσία των κυνηγών στην «Κυνηγεσία 2024»

Οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024! Στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024» έδωσε βροντερό «παρών» σύσσωμη η ηγεσία της κυνηγετικής οικογένειας, από την Συνομοσπονδία και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ