spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΙταλία: 27χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν άλλο κυνηγό -Τον πέρασε για θήραμα

Ιταλία: 27χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν άλλο κυνηγό -Τον πέρασε για θήραμα

|

Τραγωδία στην Τόλφα, κοντά στη Ρώμη

Είχαν γνωριστεί τυχαία, λίγο πριν ξεκινήσουν το κυνήγι του αγριόχοιρου. Αλλά, σύντομα, αυτό που υποτίθεται ότι θα ήταν μια ημέρα αναψυχής μετατράπηκε σε τραγωδία για έναν 27χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον Daniele De Francesco, έναν 42χρονο Ρωμαίο κυνηγό που ζούσε στην Acilia. Τον πέρασε για αγριογούρουνο και πυροβόλησε.
 
Το κυνηγετικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο δάσος του Poggio Finocchio, ένα μέρος βόρεια των βουνών Τόλφα πολύ δημοφιλές στους λάτρεις του κυνηγιού μεγάλων ζώων.
 
Ο νεαρός πυροβόλησε αφού πήρε ένα κυνηγετικό όπλο διαμετρήματος 12. Μια σφαίρα σκότωσε τον 42χρονο ακαριαία αφού καρφώθηκε στο κεφάλι του. Ο νεαρός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και το όπλο του κατασχέθηκε από τους καραμπινιέρους, οι οποίοι ερευνούν το περιστατικό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους δεν είχαν προηγουμένως σχέσεις και είχαν συναντηθεί λίγο πριν από το ατύχημα για ένα κυνήγι. Ο πατέρας του θύματος ήταν επίσης παρών στο σημείο της τραγωδίας.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ