spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕγκρίθηκε η πρόσβαση της Αστυνομίας στα στοιχεία των ζώων συντροφιάς και των...

Εγκρίθηκε η πρόσβαση της Αστυνομίας στα στοιχεία των ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους

|

 

Πρόσβαση στα στοιχεία των ζώων συντροφιάς και στα ατομικά στοιχεία των ιδιοκτητών τους κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων που άπτονται του θεσμικού πλαισίου προστασίας των ζώων και ειδικότερα του Ν. 4039/2012, έχουν πλέον οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Ειδικότερα, δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση του υπουργού Επικρατείας με την οποία διατίθεται στο πληροφοριακό σύστημα «Police on Line» της Ελληνικής Αστυνομίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η διαδικτυακή υπηρεσία «Υπηρεσία στοιχείων ιδιοκτητών και ζώων συντροφιάς» της Διαδικτυακής Ηλεκτρονικής Βάσης σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους, η οποία τηρείται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4039/2012.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες του πληροφοριακού συστήματος «Police on Line» της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν την υποχρέωση χρήσης των αντλούμενων πληροφοριών αποκλειστικά και μόνο για την αιτία που περιγράφεται στην απόφαση.

Πηγή: tharrosnews

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εύβοια: Ψαράς έβγαλε χταπόδι… γίγας

Εύβοια: Ψαράς έβγαλε χταπόδι... γίγας «Τρελή» ψαριά στην Εύβοια: Έπιασε χταπόδι 12 κιλά Ο Νίκος Ταρασούλας από την Εύβοια, έχει και λόγο να καμαρώνει καθώς όπως...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ