spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕυχαριστήρια επιστολή του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης

Ευχαριστήρια επιστολή του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Στις 9 Νοεμβρίου 2020, με επιστολή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης ενημέρωσε μόνο τους Βουλευτές κ.κ Κωνσταντινίδη, Παπαδόπουλο, Αμανατίδη και κα Βρυζίδου για την άδικη και εμπαθή ιδεολογική συμπεριφορά της κυβέρνησης εναντίον των κυνηγών.

Στις 12 Νοεμβρίου έγινε δημόσια επίκληση, με τηλεοπτική παρέμβαση του προέδρου του Συλλόγου στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH, ώστε οι πολιτικοί εκπρόσωποι της περιοχής να συνδράμουν προς αποκατάσταση της ανισονομίας μεταξύ πολιτών.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία απάντηση ή επικοινωνία ή επίδειξη ενδιαφέροντος από τους προαναφερόμενους Βουλευτές ή εκπρόσωπό τους.

Αντιθέτως, η Βουλευτής Κοζάνης κα Καλλιόπη Βέττα εξέφρασε έμπρακτα την στήριξή της στην κυνηγετική δραστηριότητα και στον κυνηγετικό κόσμο, συμμετέχοντας στην κατάθεση ερώτησης στη Βουλή με θέμα τη θηροφυλακή και τη βιωσιμότητα των κυνηγετικών οργανώσεων.

Σαν Κυνηγετικός Σύλλογος δεν μπορούμε παρά να την ευχαριστήσουμε».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση 1. Εισιτήριο θα βρεις στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας (6 ευρώ)....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ