spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου: Περιπετειώδης καταδίωξη με Ι.Χ φορτηγό!

Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου: Περιπετειώδης καταδίωξη με Ι.Χ φορτηγό!

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Διαβάστε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου:

Στη σύλληψη ενός ατόμου κατέληξε η περιπετειώδης καταδίωξη ενός Ι.Χ φορτηγού από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, σε συνεργασία με δασικούς υπαλλήλους της ΠΕ Άρτας.

Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης περιπολίας, τις νυχτερινές ώρες, κλιμάκιο της Θηροφυλακής ενημερώθηκε τηλεφωνικά από δασοφύλακα, ότι στη θέση «Ρείκια» της ΤΚ Κομποτίου του Δ. Νικ. Σκουφά, εντοπίστηκε ένα Ι.Χ φορτηγό στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός και ένας συνοδηγός στην καμπίνα, που κρατούσε στα χέρια του έναν προβολέα και ένα ακόμη άτομο στην καρότσα, που έφερε κυνηγετικό όπλο.

Κατά τη διάρκεια της προσέγγισης του κλιμακίου στο σημείο που είχε υποδειχθεί από τον δασοφύλακα, υπήρξε νέα ενημέρωση, ότι ο ίδιος καταδιώκει το Ι.Χ από την ΤΚ Κομποτίου με κατεύθυνση προς τη Φλωριάδα Αιτωλοακαρνανίας, σε περιοχή, όπου έφτασε μετά από λίγο και το κλιμάκιο της Θηροφυλακής. Το Ι.Χ φορτηγό κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, καταδιωκόμενο από την Θηροφυλακή και τον δασοφύλακα και εισήλθε σε δασικό δρόμο όπου συνεχίστηκε η καταδίωξη, με τον οδηγό να αρνείται να συμμορφωθεί στις προειδοποιήσεις να σταματήσει την πορεία του οχήματος.

Λίγο μετά, στη θέση «Δαφνιά» του Δ. Αμφιλοχίας, το όχημα μείωσε ταχύτητα και ο συνοδηγός και το άτομο που ήταν στην καρότσα τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ με την σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που όρισε τακτική δικάσιμο.

 

Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόνιτσα: Αγριογούρουνο πιάστηκε σε συρμάτινη θηλιά – Οι θηροφύλακες το ελευθέρωσαν

Κόνιτσα: Αγριογούρουνο πιάστηκε σε συρμάτινη θηλιά - Οι θηροφύλακες το ελευθέρωσαν Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ ΚΟΗ ενημερώθηκε από κατοίκους της περιοχής, ότι στον...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ