spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕ' ΚΟΗ: Ισχυρό μήνυμα ενότητας απέναντι στις προκλήσεις για την κυνηγετική δραστηριότητα

Ε’ ΚΟΗ: Ισχυρό μήνυμα ενότητας απέναντι στις προκλήσεις για την κυνηγετική δραστηριότητα

|

Η ανακοίνωση της Ε’ ΚΟΗ για την συμμετοχή της στην Έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022, που πραγματοποιήθηκε 8-9-10 Απριλίου!

Ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας απέναντι στις προκλήσεις για την κυνηγετική δραστηριότητα έστειλε με τη δυναμική της παρουσία, η κυνηγετική οικογένεια, που συμμετείχε στην έκθεση «Κυνηγεσία 2022». Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 8-10 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Στη φετινή «Κυνηγεσία» την πρώτη από το 2019, αφού στη συνέχεια η πανδημία δεν επέτρεψε τη διοργάνωσή της, συμμετείχε και πάλι, η Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου ( Ε’ ΚΟΗ ), με την αρωγή και υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, διαθέτοντας το κατά κοινή ομολογία καλύτερο, από άποψη αισθητικής, περίπτερο ενημέρωσης των επισκεπτών της έκθεσης.
Βαρύτητα δόθηκε φέτος στο περίπτερο της Ε’ ΚΟΗ, στους υδροβιότοπους της Ηπείρου, σε Αμβρακικό και Σαγιάδα αντίστοιχα, όπου η άρση των απαγορεύσεων για την άσκηση θήρας απέφερε εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα στη διαχείριση της άγριας πανίδας, στους θηραματικούς πληθυσμούς και στην αντιμετώπιση της λαθροθηρίας και λαθραλιείας.
Η Ε' ΚΟΗ στην Έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022
Η Ε’ ΚΟΗ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, έλαβαν μέρος στην Έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022.
Στην «Κυνηγεσία» βρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ, με τους επιστημονικούς συνεργάτες και τη γραμματειακή υποστήριξη, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες το έργο που έχει επιτευχθεί, μέσα από συντονισμένες και καλά σχεδιασμένες δράσεις τα τελευταία χρόνια στην περιοχή ευθύνης και αρμοδιότητας.
Το περίπτερο της Ε’ ΚΟΗ τίμησαν με την επίσκεψή τους μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος – Ενέργειας Γ. Αμυράς, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτ. Οικονόμου, η Βουλευτής Ιωαννίνων Μαρ. Κεφάλα, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκ. Φάμελλος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο Συντονιστής της Α.Δ. Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας Β. Μιχελάκης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Χ. Λαζάνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου Β. Καλούδης και ακόμη υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπ. Περιβάλλοντος – Ενέργειας,
το ΔΣ της ΚΣΕ, πρόεδροι και εκπρόσωποι των ΔΣ Κυνηγετικών Συλλόγων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη τη χώρα και χιλιάδες επισκέπτες.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

E’ KOH: Αυτόφωρο και πρόστιμα για παράνομη θήρα στην Ήπειρο

E' KOH: Αυτόφωρο και πρόστιμα για παράνομη θήρα στην Ήπειρο Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ στην περιοχή ευθύνης...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ