spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔύο τροχαία με ζαρκάδια στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού! (pic)

Δύο τροχαία με ζαρκάδια στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού! (pic)

|

 

Μέσα σε λίγες ώρες έγινε και δεύτερο τροχαίο με ζαρκάδι στην περιοχή της διασταύρωσης Δίβρης στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

 

Το βράδυ της Κυριακής (11/4) διερχόμενο οδηγοί βρήκαν τραυματισμένο ένα ακόμη ζαρκάδι και ειδοποίησαν το Δήμο Λαμιέων και τη Φιλοζωική, ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία. Το ζαρκαδάκι είχε σπασμένα πλευρά και μεταφέρθηκε από υπεύθυνο του Δήμου σε κτηνιατρείο, όπου θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν στη ζωή. Μέσα σε λίγες ώρες είχαμε και δεύτερο τροχαίο με ζαρκάδι στην περιοχή της διασταύρωσης Δίβρης στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Το βράδυ της Κυριακής (11/4) διερχόμενο οδηγοί βρήκαν τραυματισμένο ένα ακόμη ζαρκάδι και ειδοποίησαν το Δήμο Λαμιέων και τη Φιλοζωική, ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία. Το ζαρκαδάκι είχε σπασμένα πλευρά και μεταφέρθηκε από υπεύθυνο του Δήμου σε κτηνιατρείο, όπου θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν στη ζωή.

172824550_751618125549121_5992520123145092172_n

Θυμίζουμε ότι ξημερώματα Κυριακής, στην ίδια περιοχή, είχε βρεθεί ένα ακόμη ζαρκάδι το οποίο όμως είχε τραυματισθεί θανάσιμα από διερχόμενο όχημα.

Συνολικά τις τελευταίες 8 ημέρες έχουν σημειωθεί τρία περιστατικά όπου ζαρκάδι χτυπήθηκε από όχημα, κάτι που επιβεβαιώνει ότι τα όμορφα αλλά άγρια αυτά ζώα έχουν πλησιάσει πολύ σε κατοικημένες περιοχές και ειδικά αυτή την περίοδο της αναπαραγωγής τους πρέπει οι οδηγοί να είναι πιο προσεκτικοί.

 

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας;

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας; Προφανώς το ερώτημα απευθύνεται στα δίκαννα και όχι στα αυτογεμή. Άλλωστε σήμερα ελάχιστα αυτογεμή κατασκευάζονται με βάση από χάλυβα Καλό και άγιο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ