spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΔύο ποδηλάτες έπιχειρούν να βοήθησουν ένα αγριογούρουνο, αλλά αυτό είχε άλλη γνώμη......

Δύο ποδηλάτες έπιχειρούν να βοήθησουν ένα αγριογούρουνο, αλλά αυτό είχε άλλη γνώμη… (vid)

|

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, μας δίνει ένα μάθημα που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ: τα αγριογούρουνα είναι άγρια ζώα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο κατέγραψε με την κάμερά του ένας ποδηλάτης κατα τη διάρκεια μία βόλτας που πραγματοποιούσε με έναν φίλο του. Οι δύο ποδηλάτες περιφέρονταν δίπλα από ένα κανάλι, όταν ξαφνικά διέκριναν ένα μεγάλο αγριογούρουνο μέσα σε αυτό, το οποίο πιθανώς απλά να δροσιζόταν. Αμφότεροι κατέβηκαν από τα ποδήλατά τους και έσπευσαν να το βοηθήσουν, νομίζοντας πως το ζώο έχει εγλωβιστεί μέσα σε αυτό και δεν μπορούσε να βγει. Ό ένας εκ των δύο ποδηλατών θέλησε να καταγράψει την σπάνια αυτή εικόνα, την ώρα που ο δεύτερος καλούσε το άγριο ζώο προς το μέρος του.

Δείτε πώς τελειώνει το βίντεο

Απροσδόκητο τέλος για τον ποδηλάτη

Και ενώ το αγριογούρουνο φάνηκε, αρχικά να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του ποδηλάτη, προσπαθώντας να τον πλησιάσει, ωστέ να βγει από το κανάλι, όταν τελικά καταφέρνει να βγει έξω, αποδεικνυεί με την συμπεριφορά του γιατί θεωρείται ένα επικινδύνο και άγριο ζώο και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται: το ζώο παρά το φιλικό κάλεσμα αρχίζει να επιτίθεται στον “ποδηλάτη – καμεραμάν“, ενώ παράλληλα ο ίδιος καταγράφει το περιστατικό στο κινητό του.

Έπειτα τον ρίχνει στο νερό και τον δαγκώνει στο πόδι, και τελικά, ύστερα από αυτό, αποφασίζει να τραπεί σε φυγή.

Τέτοια ατυχή γεγονότα, πιθανώς να ξανασυμβούν, εάν οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιήσουν πως τα αγριογούρουνα δεν το έχουν και σε πολύ να σου επιτεθούν εφόσον νιώσουν πως απειλούνται ή πιέζονται. Συνεπώς, θα πρέπει οι πολίτες της δικής μας χώρας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα αγριογούρουνα – υβρίδια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον αστικό ιστό εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα.

 

Διαβάστε επίσης:

> Γιάννενα: Αγριογούρουνο Τραυμάτισε Κυνηγό

epithesi\-agriogouroynoy

 

> Αγριογούρουνο Τον Περίμενε Στο Κήπο Και Του Επιτέθηκε

epithesi\-agriogourounou

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς Γεροντοπαλίκαρο ο Μιχάλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κάτι παραπάνω από 50 ετών, απόφοιτος της Παντείου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ