spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔηλητηριάστηκαν πέντε από μανιτάρια στο Ρέθυμνο!

Δηλητηριάστηκαν πέντε από μανιτάρια στο Ρέθυμνο!

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν πέντε νεαροί από το Ρέθυμνο που θέλησαν να γευτούν μανιτάρια τα οποία μάζεψαν μόνοι τους, το απόγευμα της Κυριακής. Η γαστρονομική λιχουδιά, λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή καθώς οι μύκητες ήταν ακατάλληλοι για κατανάλωση!

 

Αμέσως μόλις κατανάλωσαν τα άγρια μανιτάρια, οι πέντε φίλοι ηλικίας 20 έως 35 χρόνων ένιωσαν συμπτώματα δηλητηρίασης, όπως εμετό και έντονο πόνο με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου ευτυχώς οι γιατροί αντιμετώπισαν την κατάσταση.

Την είδηση έκανε γνωστή η ιστοσελίδα «Μανιταρόφιλοι Κρήτης» που συνέστησε στους πολίτες να μην τρώνε άγρια μανιτάρια αν δεν είναι 1.000% σίγουροι ότι γνωρίζουν καλά το είδος τους. «Προσοχή! Φέτος έχουμε τρομερή καρποφορία και έχω βρει μερικά πολύ επικίνδυνα θανατηφόρα μανιτάρια που δεν έχω ξαναβρεί ποτέ στο Ρέθυμνο», έγραψε ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις – Βίντεο

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που δείχνει νεαρούς να καταδιώκουν μέσα στη...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ