spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔιέφυγε τον κίνδυνο ο θηροφυλάκας - Άκαρπες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό...

Διέφυγε τον κίνδυνο ο θηροφυλάκας – Άκαρπες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά!

|

 

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Κοζάνης, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος διακομίσθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 21/2, σε κατάσταση υποθερμίας.

Ήδη έχει μεταφερθεί από την μονάδα εντατικής θεραπείας, σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες συνάδελφού του, ο οποίος και τον επισκέφτηκε.

Ο Πρόεδρος Ερασιτεχνών Αλιέων Εορδαίας, ηλικίας 40 ετών και πατέρας δύο παιδιών, δυστυχώς αγνοείται ακόμα.

Ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, με τομέα ευθύνης την Πτολεμαΐδα μαζί με συνάδελφό του του τοπικού Κυνηγετικού Συλλόγου και τον Πρόεδρο του Σύλλογου των ερασιτεχνών Αλιέων είχαν μεταβεί στην Λίμνη Περδίκκα, για να ερευνήσουν υπόθεση λαθραλιείας. Είχε προηγηθέι καταγγελία για την χρήση παράνομων δυχτιών.

Ο Ομοσποδνιακός Θηροφύλακας μαζί με τον 40χρονο αγνοούμενο, είχαν μπει στην βάρκα χθες αργά την νύχτα, προκειμένου να εντοπίσουν τα παράνομα δίχτυα. Κάποια στιγμή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η βάρκα ανατράπηκε και οι δύο άνδρες βρέθηκαν στα νερά της λίμνης. Ο Ομοσπονδιακός, κατάφερε να πιαστεί από την αναποδογυρισμένη βάρκα, αλλά ο 40χρονος παρασύρθηκε από τα νέρα.

Ο Γιώργος κάλεσε σε βοήθεια… και για καλή του τύχη, τις φωνές του άκουσε ο συνάδελφός του που βρισκόταν στις όχθες και έπειτα εκείνος κάλεσε την Πυροσβεστική υπηρεσία, κλιμάκιο της οποίας παρέστη στο σημείο. Για την διάσωση του θηροφύλακα κινητοποιήθηκαν και ψαρέδες της περιοχής, οι οποίοι παρέλαβαν με βάρκα τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα, και έπειτα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

agnooumenos\-limni\-perdikka\-ptolemaida\-3

Φωτογραφία αναγνώστη – Θέμης Ιωαννίδης

Πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες έρευνες, καθόλη την διάρκεια της νύχτας για τον εντοπισμό του 40χρονου, ενώ από το πρωί, στη λίμνη μετέβησαν δύτες και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, έως αυτή την ώρα οι έρευνες δεν έχουν επιφέρει κάποιο αποτέλεσμα.

 

Βίντεο: ertnews.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με έργα απαντούν οι κυνηγοί στον αποκλεισμό της Πολιτικής Προστασίας!

Με έργα απαντούν οι κυνηγοί στην Πολιτική Προστασία! Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης (Κ.Ο.ΜΑ.Θ.), ήταν αυτοί που βρήκαν τον 34χρονο αγνοούμενο, που είχαν χαθεί...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ