spot_img
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΔιασωληνωμένος και σε καταστολή ο κυνηγός που τραυματίστηκε από εννιάβολο!

Διασωληνωμένος και σε καταστολή ο κυνηγός που τραυματίστηκε από εννιάβολο!

|

 

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας ο 60χρονος κυνηγός που το περασμένο Σάββατο τραυματίστηκε από ένα βόλι εννιάβολου κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνου.

Άλλο ένα ατύχημα λοιπόν ήρθε να προστεθεί στα ουκ ολίγα των τελευταίων ετών που μας συγκλονίζουν, είτε επειδή είναι παιχνίδια της μοίρα είτε επειδή δεν τηρούνται ή τηρούνται πλημμελώς οι κανόνες ασφαλείας που πρέπει να διέπουν με αυστηρότητα το κυνήγι του αγριογούρουνου.

Ο άτυχος άνδρας που φέρει σοβαρό τραύμα στο πρόσωπο είναι διασωληνωμένος και βρίσκεται σε καταστολή, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως ξέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του, όμως η πορεία του το επόμενο τριήμερο είναι καθοριστική για τυχόν επιπτώσεις από τον τραυματισμό του.

Το ατύχημα έγινε το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, όπου οι τέσσερις φίλοι από την Τσαριτσάνη είχαν πάει για κυνήγι αγριογούρουνου.

Κατά τη διεξαγωγή του, ένας εκ της παρέας ηλικίας 30 ετών πυροβόλησε το γουρούνι χρησιμοποιώντας 9βολο φυσίγγι. Οι πληροφορίες λένε πως τα οκτώ βόλια πέτυχαν το ζώο, το ένα το όμως, από εξοστρακισμό ή άλλη αιτία πέτυχε τον άτυχο 60χρονο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε άμεσα από την παρέα μετέφερε εσπευσμένα τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας που εφημέρευε, αλλά στην συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο ΠΓΝΛ προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός.

Η υπόθεση ερευνάται από το Α.Τ. Ελασσόνας.

 
 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνοιξη: Οι αρκούδες γίνονται πιο επιθετικές

Άνοιξη: Οι αρκούδες γίνονται πιο επιθετικές Η άνοιξη είναι μια όμορφη εποχή. Το κρύο μένει πίσω μας και ο ζεστός καιρός πλησιάζει. Η άνοιξη είναι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ