spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔιάσημος κυνηγός βρέθηκε δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του - Βρίσκονταν για κυνήγι στην...

Διάσημος κυνηγός βρέθηκε δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του – Βρίσκονταν για κυνήγι στην Αφρική

|

Διάσημος κυνηγός βρέθηκε δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του – Βρίσκονταν για κυνήγι στην Αφρική

Πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ο κυνηγός που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του στην άκρη ενός δρόμου αφού κάποιοι μάρτυρες άκουσαν τον πυροβολισμό. Οι αντικυνηγοί γιόρτασαν τον θάνατό του στα social media.

Μετά τη δημοσίευση ενός tweet από περιβαλλοντολόγο και συγκεκριμένα τον Julio César Martínez , όλα τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν το ατύχημα με τον ίδιο τρόπο , προσθέτοντας ότι ο κυνηγός Riaan Naude , «που σκότωσε δεκάδες άγρια ​​ζώα» έχει σκοτωθεί. Ο διάσημος και αμφιλεγόμενος για πολλούς, κυνηγός, έχει εμφανιστεί στο αυτοκίνητό του άψυχος με τραύμα από πυροβολισμό δίπλα σε δρόμο, όταν ήταν έτοιμος να πάει για κυνήγι.

Το clubcaza μεταφέρει τις λεπτομέρειες:

Διάσημος κυνηγός βρέθηκε δολοφονημένος καθώς βρίσκονταν για κυνήγι στην Αφρική

Σκοτώθηκε από πυροβολισμό στο κεφάλι

Το συμβάν έγινε χθες Τρίτη, 28 Ιουνίου, όταν ο κυνηγός οδηγούσε το όχημά του για να ξεκινήσει για μια μέρα κυνηγιού, κάτι που επιβεβαιώνεται από τα σκεύη που μετέφερε στο αυτοκίνητο.

Πυροβολημένος στο κεφάλι, ο κυνηγός βρέθηκε στο Limpopo της Νότιας Αφρικής , περίπου 5 χιλιόμετρα από το Mokopane. Το γεγονός αντιμετωπίζεται καθαρά με εντυπωσιασμό από τη δημοσίευση του περιβαλλοντολόγου Julio César Martínez , ο οποίος δεν έχασε χρόνο να το δημοσιεύσει στα μέσα ενημέρωσης και ο οποίος έχει προκαλέσει κάθε είδους κριτική για το πρόσωπο του θανόντος.

Το αυτοκίνητο εκτράπηκε στην άκρη του δρόμου με το καπό επάνω σαν να του είχε συμβεί κάτι, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι όλα αυτά σχεδιάστηκαν από το άτομο που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αυτόπτες μάρτυρες

Κάποιοι που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή δήλωσαν ήδη ότι δίπλα στον κυνηγό σταμάτησε ένα λευκό όχημα από το οποίο πυροβόλησαν σε μικρή απόσταση με όπλοΜετά από αυτό, οι ύποπτοι έτρεξαν αφού έκλεψαν ένα όπλο, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης On the radar.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας για την υπόθεση, υπολοχαγός Mamphaswa Seabi εξηγεί ότι σε λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο, βρίσκοντας το πτώμα δίπλα στο αυτοκίνητο.

Άλλες έρευνες που έγιναν βεβαιώνουν ότι ένας πάστορας που βρισκόταν στην περιοχή άκουσε τον πυροβολισμό κάποιου που κατέβηκε από ένα λευκό βαν Nissan με το οποίο αργότερα τράπηκε σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα προς το παρόν, λαμβάνοντας υπόψη την υπόθεση ότι οι ντόπιοι διέπραξαν το έγκλημα λόγω του μίσους που είχαν για τον κυνηγό για τη θανάτωση ζώων, οπότε θα ήταν μια πράξη εκδίκησης στην οποία βάζουν ως προτεραιότητα τις ζωές ζώων, από εκείνες των ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης: Μελάνια Καπιτάν – Την σκότωσαν… με το μίσος τους!

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υβριστικά σχόλια: «Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε»

Υβριστικά σχόλια: «Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε» Δεν θα πέσουμε ποτέ στην παγίδα των αντικυνηγών και στο επίπεδό τους που δεν μας χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση. Οι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ