spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΝταλίκα συγκρούστηκε με αγριογούρουνο και ντελαπάρισε

Νταλίκα συγκρούστηκε με αγριογούρουνο και ντελαπάρισε

|

Την περασμένη Πέμπτη, στα Ανατολικά Πυρηναία της Νότιας Γαλλίας στο Departmental 117 κοντά στο Saint-Paul-De-Fenouillet, ένα όχημα βαρέων βαρών κατέληξε στο βάθος μιας χαράδρας που βρίσκονταν δίπλα από το σημείο του δρόμου.

O λόγος; Ένα αγριογούρουνο πήρε ξαφνικά την απόφαση να διασχίσει το δρόμο.

Ενώ το όχημά του εκτοξεύτηκε με ταχύτητα περίπου 80 χλμ./ώρα, ο νεαρός οδηγός, ο οποίος είναι ένας 22χρονος, δεν μπόρεσε να αποφύγει την σύγκρουση με το αγριογούρουνο με συνέπεια να μην καταφέρει να ανακτήσει τον έλεγχο της κατάστασης.

Ευτυχώς το όχημα χωρίστηκε στα δύο κατά τη διάρκεια του ατυχήματος και μόνο το φορτίο βρέθηκε αρκετά μέτρα κάτω στη χαράδρα, ενώ η καμπίνα του οδηγού παρέμεινε στην άκρη του δρόμου που σίγουρα έσωσε τη ζωή στον νεαρό άνδρα. Βγήκε από την καμπίνα με μερικές μελανιές στο λαιμό και μεταφέρθηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο νοσοκομείο του Περπινιάν.

Η επέμβαση διήρκεσε περισσότερες από 3 ώρες. Εντοπίστηκε διαρροή καυσίμου ενώ δέκα πυροσβέστες, ένα ασθενοφόρο, ένα όχημα ιατρικής υποστήριξης έσπευσαν επί τόπου στο σημείο για τις ανάγκες αυτής της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία – Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία - Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων Οι κυνηγοί και ο στρατός θα σκοτώσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ