spot_img
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταBίντεο: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από το δικό της Πιτ Μπουλ

Bίντεο: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από το δικό της Πιτ Μπουλ

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Την σοκαριστική στιγμή που μια 25χρονη γυναίκα από την Κολομβία δέχεται επίθεση από τον σκύλο της μέσα σε ένα ασανσέρ κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Η 25χρονη έδενε τα παπούτσια της στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από το πίτμπουλ, ανέφεραν κολομβιανά μέσα ενημέρωσης.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό, κατάφερε να βγει έξω από το διαμέρισμά της, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες. Έφτασε τελικά στο ασανσέρ, όπου ο σκύλος τής επιτέθηκε ξανά και το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα.

«Η αντίδρασή της ήταν να συρθεί μέχρι την πόρτα και να βγει στο διάδρομο, με την ελπίδα πως κάποιος θα ερχόταν να τη βοηθήσει» είπε πηγή της αστυνομίας στην Κούκουτα, σύμφωνα με την La Opinion.

Ο 4 ετών σκύλος δεν σταμάτησε την επίθεση ακόμη και μέσα στο ασανσέρ όσο η 25χρονη ήταν ανάσκελα και συνέχισε να δαγκώνει το αριστερό της χέρι. Η γυναίκα προσπάθησε να σπρώξει το πίτμπουλ βάζοντας το δεξί χέρι της στο πρόσωπό του και στη συνέχεια κατάφερε να πατήσει το κουμπί του ασανσέρ, για να φτάσει στην είσοδο.

«Όταν το ζώο πήδηξε πάνω της, το μόνο πράγμα που σκέφτηκε ήταν ότι αν έμενε στον πέμπτο όροφο, κανείς δεν επρόκειτο να τη σώσει», είπε η αστυνομική πηγή.

Ενώ πάλευε να σταθεί όρθια μέσα στο ασανσέρ, ο σκύλος περπάτησε γύρω της και της επιτέθηκε ξανά πριν η γυναίκα αρχίσει να σέρνεται έξω από το ασανσέρ, το οποίο δεν κινούταν.

Τελικά αναγκάστηκε να συρθεί από τον διάδρομο του πέμπτου ορόφου μέχρι τον προθάλαμο της πολυκατοικίας, όπου οι γείτονες έσπευσαν να την βοηθήσουν και τράβηξαν τον σκύλο μακριά.

Η αστυνομία της Κούκουτα είπε ότι η 25χρονη υπέστη κατάγματα στα δάχτυλα του δεξιού χεριού της, πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό και τραύματα στα άνω άκρα.

Οι αρχές δήλωσαν ότι έχουν στη διάθεσή τους 10 ημέρες για να κάνουν μια μελέτη συμπεριφοράς στον σκύλο και να προσδιορίσουν το μέλλον του, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής ευθανασίας.

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι να κάνετε όταν ένας σκύλος επιτίθεται

Τι να κάνετε όταν ένας σκύλος επιτίθεται Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας εκτονώνοντας μια κατάσταση με έναν επιθετικό σκύλο Τα σκυλιά είναι υπέροχοι...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ