spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜπαλατσός: «Με αλλαγές στη διαβούλευση το φλέγον νομοσχέδιο που αφορά την στείρωση...

Μπαλατσός: «Με αλλαγές στη διαβούλευση το φλέγον νομοσχέδιο που αφορά την στείρωση των σκύλων»

|

 

Διαβάστε την ανάρτηση του πρόεδρου της Ζ’ ΚΟΘ Βαγγέλη Μπαλατσού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

 

«Είμαι σε ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μετά από ένα τεράστιο αγώνα ενημέρωσης προς τους αρμόδιους Υπουργούς και τους εκπροσώπους του κοινοβουλίου, τόσο από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, τις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες, τους κυνηγετικούς συλλόγους, όσο και από τους Κυνοφιλικούς Ομίλους και ειδικότερα τον ΟΚΑΔΕ την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί προς διαβούλευση το φλέγον νομοσχέδιο που αφορά την στείρωση των σκύλων, το οποίο έχει τροποποιηθεί σε πολλά σημεία. Επίσημη ανακοίνωση και εκτενέστερη ενημέρωση θα γίνει από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος και τον ΟΚΑΔΕ.

Οφείλω, όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων στον συντοπίτη μας Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σκρέκα Κώστα, ο οποίος με τις ενέργειες και τις αποφάσεις του διατηρεί τη διαχρονική του φιλοκυνηγετική θέση.

Κατόπιν, προσωπικής μου επαφής με τον Υπουργό κ. Σκρέκα Κώστα, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στα’ι’κούρα Χρήστο, συναρμόδιου Υπουργείου, καθώς και τις εύστοχες παρεμβάσεις της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος:

Πρώτον, έχει δρομολογηθεί η κατάργηση των τελών αδειών θήρας υπέρ δημοσίου.
Δεύτερον, τα θέματα που αφορούν την κυνηγετική οικογένεια ενόψει της νέας κυνηγετικής περιόδου (ρυθμιστική διάταξη θήρας, κ.α) θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση. Το Άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας και ας σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στην πορεία και την εξέλιξη του κυνηγιού.
Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ