spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑρκούδα με τα μικρά της περιφέρονται έξω από την αυλή ενός σπιτιού!

Αρκούδα με τα μικρά της περιφέρονται έξω από την αυλή ενός σπιτιού!

|

 

Είναι ένα συχνό φαινόμενο, πλέον…

Δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί άνθρωποι, έχουν βρεθεί σε απόσταση… αναπνοής με το μεγάλο θηλαστικό των ελληνικών δασών. Τα πολλά περιστατικά εμφανίσεων αρκούδας κοντά σε αστικό ιστό, κυρίως στην βόρεια Ελλάδα και στην Καστοριά, αποδεικνύουν με τον πλεόν τρανταχτό τρόπο, πως τα ζώα αυτά δείχνουν όλο και μεγαλύτερη άγνοια για την ανθρώπινη παρουσία.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως στην χώρα μας δεν έχουν καταγραφεί αρκετές επιθέσεις αρκούδας, όπως συμβάινει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει, πως οι άνθρωποι της υπαίθρου καθώς και ο οποιοσδήποτε τύχει να έρθει αντιμέτωπος… με αυτό το άγριο ζώο, δεν θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή. Μεγάλη προσοχή, λοιπόν, διότι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να αντιδράσει μία αρκούδα είναι απρόβλεπτος, ειδικά αν συνοδεύεται από τα μικρά της… Υπό τέτοιες συνθήκες, διόλου απίθανο δεν είναι να αισθανθεί κίνδυνο και να στραφεί απειλητικά σε οτιδήποτε βρίσκεται κοντά της.

Υπενθυμίζουμε πως πέρσι, αρκούδα όρμησε και επιτέθηκε σε 27χρρονο άνδρα, προκαλώντας του κάταγμα στο χέρι και πολλαπλά τραύματα.

 

> Έδωσε Μάχη Σώμα Με Σώμα Με Αρκούδα – Τον Έσωσαν Τα Σκυλιά Του!

> Διέφυγε Τον Κίνδυνο Ο 25χρονος Που Πάλεψε Με Αρκούδα!

> Ο 26χρονος Μιλάει Για Την Επίθεση Που Δέχθηκε Από Την Αρκούδα! (AUDIO)

 

Η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, τραβήχτηκε σε γειτονική χώρα, στην οποία απεικονίζεται μία θηλυκιά αρκούδα με τα μικρά της να περιφέρονται έξω από την αυλή ενός σπιτιού. 

arkouda\-geitoniki\-xora

 

> Η Κάθοδος Των Αρκούδων Στην Καστοριά!

> Καστοριά: Αρκούδες Βολτάρουν Μέσα Στα Σπίτια! (VIDEO)

> Καστοριά: Αγωνία Και Φόβος Στην Κρεπενή – Video Με Αρκούδα Και Τα Αρκουδάκια

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ