spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε άνδρα -Το θύμα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο...

Αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε άνδρα -Το θύμα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο (vid)

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Ένας 65χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση από μια αρκούδα το Σάββατο το πρωί, περίπου στις 9:30, στο Tulgheș στη Ρουμανία.

 

Οι επιθέσεις των αρκούδων και οι σοβαροί τραυματισμοί προς ανθρώπους αυξάνονται συνεχώς στη Ρουμανία. Κάθε εβδομάδα σημειώνεται από ένα έως και παραπάνω περιστατικά και η κατάσταση βρίσκεται πράγματι εκτός ελέγχου. Το περιστατικό συνέβη λίγες μόλις ημέρες μετά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυριών που πραγματοποιήθηκαν από κτηνοτρόφους και πολίτες της υπαίθρου την περασμένη εβδομάδα, σε Βουκουρέστι και άλλους νομούς της χώρας, σχετικά με το πρόβλημα του υπερπληθυσμού των αρκούδων και των επιπτώσεών τους.

Οργή Λαού: Οι Άνθρωποι Της Υπαίθρου Απαιτούν Την Άμεση Διαχείριση Του Πληθυσμού Των Αρκούδων Στη Ρουμανία

diamartyria\-roumania\-epitheseis\-arkoudon

Ένα πλήρωμα SMURD Corbu και ένα πλήρωμα SAJ Borsec έσπευσαν στο σημείο για να παρέχουν πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέδωσε ο εκπρόσωπος της ISU Harghita, ο άνδρας έχει τις αισθήσεις του, αλλά έχει τραυματισμούς στο πρόσωπο, καθώς και στα δύο του πόδια.

“Το θύμα παραλήφθηκε από το πλήρωμα της SAJ και λαμβάνει ιατρική περίθαλψη. Το ελικόπτερο SMURD από τον Tg. Mureș ειδοποιήθηκε σε περίπου 30 λεπτά. θα φτάσει στο Tulgheș, στον αθλητικό χώρο της περιοχής. “, ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της ISU Harghita.

Σε επικοινωνία μέσω τηλεφώνου με τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο δήμαρχος της κοινότητας Tulgheș, Marcel Vancu, άνεφερε τα εξής: «Από τις πληροφορίες που έχω, το ατυχές γεγονός εκτυλίχθηκε στο χωριό Πίντιτς, ακόμη και σε μια οικογένεια κυνηγών. Η επίθεση έλαβε χώρα στον κήπο δίπλα στο σπίτι και ευτυχώς ο γιος κατάφερε να βγάλει… τον πατέρα του από τα νύχια της αρκούδας, αφού πυροβόλησε αρκετές φορές».

Γύρω στις 10:38, το ελικόπτερο έφτασε στο Tulgheș και το θύμα παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε στο κλινικό νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης της επαρχίας Tg. Mureș, για την παροχή εξειδικευμένης ιατρικής περίθαλψης.


Σημειώνεται πως είναι το τρίτο άτομο που δέχεται επίθεση από αρκούδα στην κομητεία της Harghita, σε λιγότερο από ένα μήνα.

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρδίτσα: Λύκος κατασπάραξε 85χρονη – Εκτιμάται ότι ήταν ήδη νεκρή

Καρδίτσα: Λύκος κατασπάραξε 85χρονη - Εκτιμάται ότι ήταν ήδη νεκρή Η σορός της βρέθηκε στο κρεβάτι της - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση Συναγερμός έχει σημάνει...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ