spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑπό τις κορώνες στις απειλές...

Από τις κορώνες στις απειλές…

|

 

Συγκεκριμένοι κύκλοι “φιλόζωων”, κατά βάση αντικυνηγών, που με καμάρι και περίσσιο θράσος διατυμπάνιζαν μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες που διαθέτουν, ότι το σχέδιο νόμου για τα ζώα συντροφιάς φτιάχτηκε με τις δικές τους υποδείξεις, βλέπουν πως δεν περνά το δικό τους και το γύρισαν στις απειλές.

Το γεγονός, ουσιατικά, επιβεβαίωνει και την εκτίμηση που είχε κάνει προ ημερών το “kynigesia.gr, πως το σχέδιο νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς, θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση με αλλαγές…

Απειλούν, λοιπόν, οι αντικυνηγοί με χαμό και επανάσταση στην περίπτωση που δεν περάσει το δικό τους ή κάτι αλλάξει από αυτά που είχαν υποδείξει ως θέσφατα. Προφανώς και δεν έχουν μάθει να λειτουργούν σε δημοκρατικά πλαίσια και είναι σίγουρο ότι δεν δέχονται καμία άλλη άποψη πέραν της δικής τους.

Το ενδεχόμενο και μόνο να αλλάξει κάτι, τους κάνει να χάνουν την ψυχραιμία τους και να μπαίνουν σε λειτουργία “βαράτε και όποιον πάρει ο χάρος”. 

Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται

Κανείς για λόγους ιδεοληψίας και μόνο δεν μπορεί να απειλεί, αναφέροντας ονόματα υπουργών, κατηγορώντας τους ότι εξυπηρετούν συμφέροντα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουν και τα ανάλογα στοιχεία. Την ευθύνη απόδειξης των καταγγελιών την έχει ο καταγγέλλων.

Αναμένουμε την ανάρτηση του σχεδίου νόμου για τα ζώα συντροφιάς. Προφανώς και θα υπάρχουν αλλαγές που έχουν γίνει με βάση την λογική και όχι των παράλογων απαιτήσεων που αρχικά είχαν τεθεί από τους αυτόκλητους προστάτες των αδέσποτων.

Αρχικά είχαμε πει ότι θα πρέπει να επικρατήσει η λογική, μια λογική που κάποιοι για λόγους ιδεοληψίας και μόνο δεν την διαθέτουν. 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ