spot_img
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑπελευθερώσεις λαγών και φασιανών από τον ΚΣ Πρέβεζας

Απελευθερώσεις λαγών και φασιανών από τον ΚΣ Πρέβεζας

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Κυνηγετικού Συλλόγου Πρέβεζας:

 
Ο Κυνηγετικός σύλλογος Πρεβεζας,την Παρασκευή 10 Ιουλίου και την Τετάρτη 15 Ιουλίου, προέβη στις προγραμματισμένες βάσει των σχετικών μελετών απελευθερώσεις λαγών και φασιανών.Οι απελευθερώσεις γίναν παρουσία υπαλλήλων της Δασικής Αρχής Πρεβεζας,θηροφυλάκων της Έ ΚΟΗ και μελών του Δ.Σ,στις προγραμματισμένες από τις σχετικές μελέτες περιοχές όπως αυτές είχαν χαρτογραφηθεί από το σχετικό σύστημα Gps.
 
Οι σχετικές δράσεις από τον σύλλογο μας θα συνεχιστούν βάσει των μελετών οι οποίες έχουν συνταχθεί σε συνεργασία με τους θηραματολόγους της ομοσπονδίας μας και έχουν εγκριθεί από την Διεύθυνση Δασών Πρεβεζας και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δασών Πρεβεζας καθώς και το Δ.Σ και τους επιστημονικούς συνεργάτες της Έ ΚΟΗ για την άψογη συνεργασία μας.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζαγόρι: Αγριόγιδο εισέβαλε σε γήπεδο 5×5 – Βίντεο

Ζαγόρι: Αγριόγιδο εισέβαλε σε γήπεδο 5x5 Το πανέμορφο ζώο επισκέφθηκε το Σκαμνέλι Ζαγορίου με έναν απροσδόκητο τρόπο Ιδιαίτερης ομορφιάς και σπάνιας θέασης αποτελεί το μεγαλοπρεπές είδος...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ