spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑπαγόρευση κυνηγιού σε περιοχές του Έβρου

Απαγόρευση κυνηγιού σε περιοχές του Έβρου

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Απαγορεύτηκε η θήρα για πέντε χρόνια έως και τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου 2024-2025 σε έκταση 2.230.039,88 τ.μ. στην περιοχή του οικισμού Αγνάντιας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Περιφερειακής Ενότητας Έβρου τα όρια και οι συντεταγμένες της οποίας αποτυπώνονται στο συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα.

Τα περιγραφικά όρια ακολουθούν την εξής διαδρομή:

Από τον οικισμό της Αγνάντιας με νοτιοδυτική κατεύθυνση για 300 μέτρα τον αγροτικό δρόμο στο σημείο που τέμνει τον αγωγό φυσικού αερίου (ΤΑΡ). Από εκεί και για 2 χιλιόμετρα ακολουθεί τον αγωγό με δυτική κατεύθυνση μέχρι να συναντήσει αγροτική οδό που με βόρεια πορεία κατευθύνεται προς το ύψωμα 163. Ακολουθεί την αγροτική οδό προς βορρά και για 1400 μέτρα μέχρι το ύψος του 1003 αγροτεμαχίου αγροκτήματος Αμφιτρίτης.

Από εκεί με ανατολική κατεύθυνση διασχίζει στα βόρεια σύνορά τους, τα 1003 & 1004 αγροτεμάχια Αμφιτρίτης, τέμνει κάθετα ανώνυμο ρέμα και συναντά σε ευθεία το 691 αγροτεμάχιο Αγνάντιας. Από εκεί με ανατολική κατεύθυνση ανώνυμο ρέμα μέχρι το σημείο που τέμνει κάθετα το ρέμα “Περδίκι”.

Από εκεί με νότια κατεύθυνση ακολουθεί τα δυτικά όρια του 692 αγροτεμαχίου Αγνάντιας μέχρι στα 100 μέτρα να συναντήσει το δάσος. Από εκεί και για 800 μέτρα με βορειοανατολική κατεύθυνση στα ανατολικά ορια με το δάσος, των αγροτεμαχίων 693,694,695,696 και 743 μέχρι όπου συναντά την αγροτική οδό βόρεια του οικισμού Αγνάντιας. Στη συνέχεια την αγροτική οδό με νότια κατεύθυνση μέχρι τον οικισμό Αγνάντιας όπου και το αρχικό σημείο εκκίνησης.

Το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης να μεριμνήσει για την έκδοση σχετικής Δασικής Απαγορευτικής Διάταξης.

Η τήρηση της παρούσας ανατίθεται στην Δασική Υπηρεσία, στην Αστυνομία, στην ΣΤ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης, στους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας και σε κάθε φιλόνομο πολίτη.

 

Πηγή: e-artemis

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ