spot_img
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑπαγόρευση Κυνηγίου σε όλο τον νομό Κυκλάδων έως και 31/01

Απαγόρευση Κυνηγίου σε όλο τον νομό Κυκλάδων έως και 31/01

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Την απαγόρευση κυνηγίου όλων των θηραμάτων έως και τις 31/01 σε όλο το Νομό Κυκλάδων, λόγω των υπαρχόντων καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση, χιονόστρωση), αποφάσισε η Διεύθυνση Δασών Κυκλάδων, κατόπιν και της χθεσινής εντολής του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και αρμόδιου για τα θέματα θήρας, κου Γιώργου Αμυρά.

Ο κ. Αμυράς, υπέγραψε νωρίτερα εντός της ημέρας, εγκύκλιο κατά την οποία τα Δασαρχεία και οι Διευθύνσεις καλούνται να προχωρήσουν στην άμεση έκδοση των προβλεπόμενων από το Δασικό Κώδικα Δασικών Αστυνομικών Διατάξεων (Δ.Α.Δ) που θα αφορούν την απαγόρευση της θήρας στις περιοχές αρμοδιότητάς τους στις οποίες σημειώνονται παρατεταμένες χιονοπτώσεις ή ολικός παγετός και δημιουργούνται αρνητικές για τα θηράματα συνθήκες επιβίωσης.

Όπως αναφέρει η Δασική Απαγορευτική Διάταξη (Δ.Α.Δ.) Θήρας, σκοπός της είναι να προφυλαχθούν τα θηράματα λόγω των καιρικών συνθηκών. Η τήρησή της διάταξης ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, στους ιδιωτικούς φύλακες θήρας των Κυνηγετικών οργανώσεων καθώς και στους ίδιους τους κυνηγούς.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κυνηγοί του Έβρου βγήκαν στους δρόμους! – Εικόνες | Βίντεο

Οι κυνηγοί του Έβρου βγήκαν στους δρόμους! Στο πόδι η πόλη της Αλεξανδρούπολης από την έντονη παρουσία των κυνηγών! Την αγανάκτησή τους για τον εμπαιγμό...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ