spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑντισπισιστές πίσω από την έκρηξη στο εντευκτήριο των κυνηγών! (pics)

Αντισπισιστές πίσω από την έκρηξη στο εντευκτήριο των κυνηγών! (pics)

|

 

Στον κύκλο των αντισπισιστών στρέφονται οι αστυνομικές αρχές που αναζητούν τα άτομα τα οποία «κρύβονται» πίσω από την επίθεση με γκαζάκια στο εντευκτήριο του 3ου Κυνηγετικού Συλλόγου Αθηνών στην Καισαριανή, που έγινε τα ξημερώματα.

«Οι 15 τζαμαρίες της πρόσοψης του εντευκτηρίου έχουν καταστραφεί, δύο κλιματιστικά έγιναν παρανάλωμα, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θέλουν αλλαγή και όλα αυτά αποτελούν μέρος της καταστροφής, η οποία αποτιμάται, με έναν πρόχειρο υπολογισμό, γύρω στα 8.000 ευρώ», τόνισε μιλώντας στο kynigesia.gr., ο πρόεδρος του 3ου Κ.Σ. Αθηνών, Σταμάτης Θεοδώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που ερευνά η Πυροσβεστική (το πόρισμά της αναμένεται την Τετάρτη 30/12) είναι αν το (τα;) γκαζάκι είχε τοποθετηθεί κάτω από το αυτοκίνητο μάρκας BMW που ήταν σταθμευμένο έξω ακριβώς από το εντευκτήριο, ή στην πρόσοψη του καταστήματος.

Η έκρηξη έγινε στις 3 παρά 10 το ξημέρωμα της Δευτέρας, ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους και είδαν το εντευκτήριο να θυμίζει… βομβαρδισμένο τοπίο, με το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής, 6 στελέχη της οποίας έσπευσαν επί τόπου, με δύο οχήματα.

Ο λόγος που οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν πως πίσω από το χτύπημα στην Καισαριανή «κρύβονται» ομάδες αντισπισιστών δεν είναι άλλος από το γεγονός, ότι ανάλογο περιστατικό είχε λάβει χώρα και στις 16 Μαρτίου του 2019.

Τότε είχαν σπάσει τζάμια στο εντευκτήριο, με τον Κ.Σ. να «βγάζει» την εξής ανακοίνωση:  

«Σπισιστές» ανέλαβαν το σπάσιμο των τζαμιών στο Εντευκτήριο του Συλλόγου μας.!!

Εύχονται το θάνατο των Κυνηγών…Το περασμένο Σάββατο τη νύχτα, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη του Εντευκτηρίου μας στην Καισαριανή. Συγκεκριμένα, οι «επαναστάτες» έσπασαν 3 τζαμαρίες κι έφυγαν τρέχοντας…

Πριν από λίγο, ομάδα ηλιθίων ατόμων στερουμένων και της στοιχειώδους λογικής, με «προκήρυξή» τους σε γνωστό site του «αντιεξουσιαστικού» χώρου ανέλαβαν την ευθύνη για την “τρομερή” αυτή ενέργεια.!

 Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη:

 “Στις 16/03/2019 διαλύσαμε ολόκληρη την πρόσοψη στον 3ο Κυνηγετικό Σύλλογο Αθηνών στην οδό Εφέσου 19 στην Καισαριανή. Ήταν η ελάχιστη μορφή αντίδρασης στη βία που ασκείται καθημερινά απέναντι στα μη ανθρώπινα ζώα.

Το κυνήγι αποτελεί μία από τις πολλές εξουσιαστικές πρακτικές που αναπαράγονται μέσα στην σπισιστική κουλτούρα της κυριαρχίας. Αυτή η κουλτούρα επικυρώνεται και νομικά από το κράτος και τους θεσμούς του εκφράζοντας και την τιμωρητική του διάθεση απέναντι σε όσους και όσες αντιστέκονται σε αυτό έμπρακτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το περιστατικό στην Εύβοια κατά το οποίο ένα ζευγάρι έπραξε το αυτονόητο αποτρέποντας τον κυνηγό από το να δολοφονήσει ζώα, με αποτέλεσμα την ποινική τους δίωξη.

Η σχέση ανάμεσα στο κράτος και το σπισισμό αποτυπώθηκε και μέσω της καταψήφισης της προσφάτως προτεινόμενης συνταγματικής κατοχύρωσης της προστασίας των ζώων. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η επιρροή που άσκησαν οι κυνηγετικοί σύλλογοι στους κρατικούς φορείς. Φυσικά από την μεριά μας δεν έχουμε αυταπάτες. Τη λύση απέναντι στο σπισισμό δε θα μας τη δώσει το κράτος. Θα μας τη δώσουν οι αυτοοργανωμένες μαχητικές δράσεις.

ΥΓ: Αναμένουμε με ανυπομονησία περισσότερα χαρμόσυνα νέα του τύπου “Τραγικό τέλος βρήκε κυνηγός” ή “ΣΟΚ! Κυνηγός πυροβόλησε κυνηγό”.

Για τους υπόλοιπους, έχει ο μεγαλοδύναμος”.

Μεγαλοδύναμοι Σφυροφόρες

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ