spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑντικυνηγός χτύπησε σκοπίμως με το αυτοκίνητό του κυνηγόσκυλο

Αντικυνηγός χτύπησε σκοπίμως με το αυτοκίνητό του κυνηγόσκυλο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Ένας αντι-κυνηγός προσπαθούσε να μποϊκοτάρει ένα κυνήγι όταν επιτάχυνε το όχημά του πάνω σε ένα από τα κυνηγετικά σκυλιά που συμμετείχαν στο κυνήγι.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στα δάση της Compiegne, μιας γαλλικής πόλης στο τμήμα Oisem στην περιοχή Haute-France. Μια κυνηγετική εξόρμηση διεξαγόταν εκεί, την διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει η κυνηγετική εταιρεία Futaie des Amis .

Ένας αντι-κυνηγός, σταμάτησε το όχημά του σε έναν από τους δρόμους που διασχίζουν αυτά τα δάση. Ο στόχος του, εξαρχής, ήταν να εμποδίσει το κυνήγι, αυτό που όμως κανείς δεν φανταζόταν ήταν ότι αυτό το άτομο επρόκειτο να ξεκινήσει το όχημά του και να το επιταχύνει όταν τα σκυλιά διέσχιζαν το δρόμο.

Σύμφωνα με μάρτυρες-κυνηγούς οι οποίοι συμμετείχαν στο κυνήγι, ο αντι-κυνηγός έτρεξε προς την κατεύθυνση των σκύλων της παρέας χτυπώντας ένα εξ αυτών, το οποίο και σωριάστηκε δέκα μέτρα μακριά από το σημείο πρόσκρουσης. Από θαύμα, ο σκύλος παρέμεινε αλώβητος. Οι κυνηγοί κατάφεραν να καταγράψουν την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, πριν εκείνος διαφύγει από το σημείο.

Το γεγονός διερευνάται καθώς η ομάδα των κυνηγών υπέβαλε καταγγελία εναντίον του οδηγού που κατηγορείται για επίθεση και σοβαρή κακοποίηση ζώου καθώς και για σκόπιμη πρόκληση ατυχήματος, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές άλλων.

Ενώ όλα έχουν δρομολογηθεί, ο σκύλος έχει συνέλθει από το χτύπημα και οι Γάλλοι κυνηγοί ξέσπασαν εναντίον αυτού του ριζοσπάστη. Δεν είναι είναι η πρώτη φορά που ένα άτομο συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπo σε κάποια ζώα με σκοπό να αποτρέψει διάφορα είδη κυνηγίου. 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ