spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑντικυνηγός καταδικάστηκε για βίαια επίθεση σε 81χρονο κυνηγό - Βίντεο

Αντικυνηγός καταδικάστηκε για βίαια επίθεση σε 81χρονο κυνηγό – Βίντεο

|

Αντικυνηγός καταδικάστηκε για βίαια επίθεση σε 81χρονο κυνηγό

Η βρετανική δικαιοσύνη καταδίκασε έναν ακτιβιστή για την υπεράσπιση των ζώων επειδή χτύπησε έναν βετεράνο κυνηγό στο κεφάλι όταν προσπάθησε να σαμποτάρει ένα κυνήγι. 

Στις 18 Δεκεμβρίου 2021, κατά τη διάρκεια ενός κυνηγιού στην πόλη Holnest στη νότια Αγγλία, ένας 82χρονος συνταξιούχος κυνηγός δέχτηκε άγρια ​​επίθεση από έναν ακτιβιστή κατά του κυνηγιού που πήγε στην περιοχή για να εμποδίσει την εξέλιξη του κυνηγιού.

Το δικαστήριο του Weymouth καταδίκασε την Alexandra Dennis σε πρόστιμο 1.082 ευρώ για το βίαιο περιστατικό που έλαβε χώρα σε επαρχιακό δρόμο κοντά στο χωριό Χόλνεστ στο Ντόρσετ στις 18 Δεκεμβρίου πέρυσι.

Ο ακτιβιστής των ζώων τον χτυπά με τον φακό της φωτογραφικής μηχανής. Σύμφωνα με την εκδοχή των κυνηγών, η ομάδα των ριζοσπαστικών ακτιβιστών περίμενε τους κυνηγούς κρυμμένους με σκοπό να σαμποτάρουν το κυνήγι. Ένας από τους ακτιβιστές των ζώων δεν διστάζει να χτυπήσει έναν ηλικιωμένο άνδρα στο κεφάλι με το φακό μιας βιντεοκάμερας.

Το χτύπημα ρίχνει κάτω τον ηλικιωμένο κυνηγό. Η παρέμβαση μιας γυναίκας κυνηγού εμπόδισε τον επιτιθέμενο να χτυπήσει το θύμα στο έδαφος. Ο κυνηγός, ακινητοποιημένος από το χτύπημα, χρειάζεται τη βοήθεια των συντρόφων του για να σταθεί στα πόδια του. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο δράστης συνέχισε να προσβάλλει το θύμα.

Η βρετανική δικαιοσύνη πήρε το χρόνο της για να κρίνει την υπόθεση και πρόσφατα καταδίκασε πρόστιμο 1000 λιρών, η πλειοψηφία των οποίων θα καλύψει τα δικαστικά έξοδα και μόνο 100 λίρες προορίζονται για αποζημίωση του θύματος της επίθεσης.

Από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, οι πληροφορίες έχουν δημοσιευτεί σε πολλά ΜΜΕ στην Αγγλία και σε όλο τον κόσμο, όπως και το συγκλονιστικό βίντεο της επίθεσης αυτού του 39χρονου ακτιβιστή σε έναν άνδρα άνω των 80 ετών.

Εκπρόσωπος των Blackmore και Sparkford Vale Hunt, μιλώντας εκ μέρους του θύματος, δήλωσε ότι «ανακουφίστηκαν που αποδόθηκε δικαιοσύνη». Αυτό το σοκαριστικό περιστατικό αναδεικνύει τις φρικτές κακοποιήσεις που υφίστανται τα μέλη της κοινότητάς των κυνηγών από τους αντικυνηγούς.

Δείτε επίσης:

Ακτιβιστής ζώων καταδικάστηκε με πρόστιμο 223.309 ευρώ

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποκριτές αντικυνηγοί

Υποκριτές αντικυνηγοί Την επομένη φορά που θα βάλεις αντικουνουπικό ή θα αγοράσεις τομάτες από τον μανάβη της γειτονιάς σου, θυμήσου πόσες ψυχές θυσιάζεις Είστε υποκριτές όλοι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ