spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑντιδράσεις από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λεωνιδίου για την έγκριση εγκατάστασης αιολικού πάρκου

Αντιδράσεις από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λεωνιδίου για την έγκριση εγκατάστασης αιολικού πάρκου

|

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λεωνιδίου:

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λεωνιδίου εκπροσωπόντας 400 μέλη-κυνηγούς διαμαρτύρεται και ταυτόχρονα καταδικάζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ν.Κυνουρίας περι έγκρισης εγκατάστασης αιολικού πάρκου εντός ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ στη θέση Κορομηλιά της Βασκίνας, του μοναδικού Κ.Α.Ζ. στην περιοχή μας.

Ως εκ τούτο η θετική γνώμη επί της μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων μας βρίσκει αντίθετους τόσο ως προς τα στοιχεία της μελέτης για τις επιπτώσεις στην Βιοποικιλότητα του Κ.Α.Ζ. όσο και στις γενικότερες επιπτώσεις που θα επιφέρει το έργο αυτό (τοπική οικονομία-τουρισμός-όχληση κτλ), το βασικότερο όμως είναι η μη ενημέρωσή μας όπως και όλους τους υπόλοιπους τοπικούς φορείς, συλλόγους και πολίτες του Δήμου μας, που έπρεπε να κληθούν προς ενημέρωση προτού παρθεί η απόφαση (σχετ.έγγραφο Περ.Πελοποννήσου απ.πρωτ.253009/61324/23-10-2020).

Τέλος για τους παραπάνω λόγους καλούμε το Δ.Σ. να επαναφέρει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη των πολιτών και των τοπικών φορέων.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Αργύρης

Ο Γραμματέας Πανάγος Ανδρέας

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ