spot_img
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταAγριόχοιρος επιτίθεται και σκοτώνει 71χρονο άνδρα

Aγριόχοιρος επιτίθεται και σκοτώνει 71χρονο άνδρα

|

 

Σύμφωνα με την σελίδα New Straits Times


Αγριόχοιρος επιτέθηκε και σκότωσε 71χρονο άνδρα, ενώ ακόμη ένας τραυματίστηκε, στην προσπάθεια του να τον σώσει
, ανήμπορος ωστόσο να κάνει τίποτα για το θύμα, το οποίο έχασε τη ζωή του επί τόπου. 

Η τραγωδία συνέβη στη Μαλαισία, όπου ένας αγριόχοιρος επιτέθηκε στον 71χρονο, χωρίς να του δώσει οποιαδήποτε επιλογή για να ξεφύγει, προκαλώντας του θανατηφόρους τραυματισμούς που επέφεραν το θάνατό του. Ένα άλλο άτομο που ήταν στην περιοχή άκουσε τις κραυγές και πήγε να τον σώσει.
Αναφέρεται ότι το θύμα, Soo Chau, 71 ετών, είχε πάει να μαζέψει μανιτάρια σε μια κοντινή φυτεία φοινικέλαιου όταν έγινε η επίθεση. Ο θάνατος ήταν άμεσος, ενώ ένα άλλο θύμα, ο Chong Wah, υπέστη σοβαρά τραύματα.

Ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας, επιθεωρητής Mohamad Nordin Abdullah, δήλωσε πως η αστυνομία έλαβε αναφορά ότι ένας άντρας είχε πεθάνει, ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγριόχοιρου.

Μετά από προκαταρκτική έρευνα, επισήμανε πως ο κάπρος ήταν τραυματισμένος και δεν μπορούσε να δραπετεύσει από μια παγίδα που είχαν τοποθετήσει λαθροθήρες.

“Ο κάπρος πυροβολήθηκε από αξιωματικούς του κρατικού υπουργείου Άγριας Ζωής και Εθνικών Πάρκων (Περφιλίταν), οι οποίοι στάλθηκαν στην τοποθεσία μετά την αναφορά του συμβάντος”, όπως τόνισε.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τοποθετήσεις πολιτικών και εκπροσώπων της Πολιτείας στην «Έκθεση Κυνηγεσία 2024» – Βίντεο

Έκθεση Κυνηγεσία 2024: Οι τοποθετήσεις πολιτικών και εκπροσώπων της Πολιτείας Σε… βουλή μεταβλήθηκε για τρεις μέρες το Εκθεσιακό Κέντρο - ΜEC Παιανίας και φέτος,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ