spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοAγριογούρουνο προκαλεί τρομερό ατύχημα μεταξύ φορτηγού και αυτοκινήτου

Aγριογούρουνο προκαλεί τρομερό ατύχημα μεταξύ φορτηγού και αυτοκινήτου

|

Χθες το πρωί, ένα μεγάλο αγριογούρουνο εισέβαλε σε έναν γαλλικό δρόμο. Αυτό προκάλεσε ατύχημα μεταξύ αρκετών οχημάτων.

Το ζώο εισέβαλε απρόσμενα στο δρόμοκαι σε μια ώρα μάλιστα που η κίνηση ήταν μεγάλη. Η κατάληξη… ήταν ένα αναποδογυρισμένο φορτηγό και ένα τρακαρισμένο επιβατικό αυτοκίνητο.

Στον δρόμος D13 κοντά στο Seine-Maritime, βορειοδυτικά του Παρισιού, συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα όταν το ζώο άρχισε να τρέχει εντός του δρόμου. Ωστόσο, οι οδηγοί του φορτηγού και του Ι.Χ. οχήματος, τραυματίστηκαν ελαφρώς.

ατύχημα κάπρου

Ζωόφιλοι “χρεώνουν” τους οδηγούς και την ύπαρξη… δρόμων

Οι απαντήσεις των ζωόφιλων στο φαινόμενο αυτό ως συνήθως αυτόματες και «συνθηματολογικές». Κατηγορούν τους οδηγούς χωρίς καν να τους νοιάζει εάν τραυματίστηκαν ή ακόμη και εάν πέθαναν. Επίσης θεωρούν πως αρκετοί επαρχιακοί δρόμοι και εθνικοί οδοί έχουν «εισβάλει» στο έδαφος των ζώων». Το οξύμωρο εν τούτοις είναι ότι το κάνουν πληκτρολογώντας από τα τηλέφωνα ή τους υπολογιστές τους σε πλακόστρωτες πόλεις. Το σχόλιο από την επίσημη σελίδα του Rouen Traffic info στο Facebook αναφέρει τα εξής:

– «Για όσους μιλούν για τον άνθρωπο που χτίζει δρόμους, επιστρέψτε στα άλογα και ακολουθήστε αγροτικούς δρόμους και μονοπάτια.

Για όσους μιλούν για πολύ γρήγορη οδήγηση … ήσασταν εκεί; Κρατούσατε τιμόνι; Είστε τόσο σίγουροι πως η αποφυγή ενός αγριόχοιρου που διασχίζει έναν δρόμο είναι τόσο εύκολη όσο την παρουσιάζετε;

Καλό θα ήταν, επίσης, να δείξετε και λίγο σεβασμό προς το νκερό ζώο, όσοι χαίρεστε με τον θάνατό του…

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως οι κυνηγοί κάνουν μεγάλη προσπάθεια με σκοπό να σταματήσουν τον πολλαπλασιασμό αυτών των ειδών που καταστρέφουν τις καλλιέργειες και προκαλούν πολλά ατυχήματα κάθε χρόνο. Παρεμπιπτόντως, οι περισσότεροι από εσάς τρώτε κρέας, εκτός αν είστε vegan… Έτσι συμβαίνει και με αρκετά ζώα, καθώς αρκετά πεθαίνουν στην προσπάθειά τους να βρουν τροφή, η οποία αρκετές φορές είναι ζωικής προέλευσης.

Αυτή είναι μια ατέρμονη συζήτηση στην οποία η συμφωνία δεν θα βρεθεί ποτέ, οπότε ακούστε, συζητήστε το, αλλά αποδεχτείτε τις διαφορετικές απόψεις των άλλων γιατί τελικά όλοι έχουν δίκιο».

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας;

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας; Προφανώς το ερώτημα απευθύνεται στα δίκαννα και όχι στα αυτογεμή. Άλλωστε σήμερα ελάχιστα αυτογεμή κατασκευάζονται με βάση από χάλυβα Καλό και άγιο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ