spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΑγριογούρουνα κλέβουν... τα ψώνια μιας γυναίκας (vid)

Αγριογούρουνα κλέβουν… τα ψώνια μιας γυναίκας (vid)

|

 

Αυτά τα αγριογούρουνα κάνουν τις αγορές τους δωρεάν: κλέβουν σαν συμμορία από μια κυρία

Το κοπάδι των αγριογούρουνων-υβριδίων κυνηγά μια γυναίκα που μόλις τελείωσε τις αγορές της. Αυτή, φοβισμένη, δεν μπορεί να αποτρέψει τον στόχο που έβαλαν, τις τσάντες της.

Το συμβάν έγινε viral στο Facebook όταν δημοσιεύτηκε από τη Ρώμη το οποίο συνέβη έξω από ένα σούπερ μάρκετ . Το κοπάδι, αποτελούμενο από εννέα αγριογούρουνα διαφορετικών μεγεθών, κυνηγούσε μια κυρία που βγήκε να κάνει τα ψώνια της, μέχρι να επιτύχουν τον στόχο τους.

 

Παρενόχληση και Κατάρριψη

Τα ζώα συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι υπήρχε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές τις σακούλες , δηλαδή, ήξεραν ότι αυτό που ήταν μέσα ήταν αρκετά ωφέλιμο για αυτούς.

Με την πονηριά και τη μυρωδιά τους ανακάλυψαν ότι ήταν φαγητό και δεν δίστασαν ούτε ένα δευτερόλεπτο στο να καταλάβουν το περιεχόμενο που ανήκε στη γυναίκα.

 

Δωρεάν Αγορά

Αρχικά, η γυναίκα, μπροστά σε αμφιβολίες, άγχος και άγνοια, άρχισε να περπατάει γύρω από ένα αυτοκίνητο ενώ το κοπάδι ακολούθησε τα βήματά της. Στις εικόνες μπορείτε να δείτε πώς ένας από τους αγριόχοιρους προσπάθησε με κάθε κόστος να βάλει το ρύγχος του στην τσάντα για να φάει το φαγητό. 
Τελικά, μετά από μια σύντομη καταδίωξη, οι αγριόχοιροι που δείχνουν να μην έχουν καμία αίσθηση του φόβου,  κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα από την κυρία που κοίταζε με έκπληξη αυτό που πιθανώς δεν της είχε συμβεί ποτέ.

 

Κίνδυνος στην Πόλη

Αυτό το συμβάν δεν είναι το μοναδικό και, επιπλέον, είναι όλο και πιο συχνό να παρουσιάζονται τέτοια βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, δεν είναι λιγότερο επικίνδυνο, διότι σε κατάσταση θυμού και πείνας μαζί με τα μικρά τους, οι αγριόχοιροι μπορεί να επιτεθούν σε οποιονδήποτε για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Αυτά τα ζώα μετακινούνται όλο και περισσότερο σε πόλεις και οι συνέπειες μπορεί να είναι επικίνδυνες από επιθέσεις, τροχαία ατυχήματα έως μετάδοση ασθενειών.

 

 

Διαβάστε επίσης:

> Μεγάλο Αγριογούρουνο Επιτίθεται Σε Μια Γυναίκα Για Να Φάει Το Φαγητό Της! (Vid)

epithesi\-agriogourounou\-varkeloni_large

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ορτύκια, τρυγόνια και λίγες μπεκάτσες…

Πολλά τα ορτύκια τις προηγούμενες μέρες, λίγο πριν ξεκινήσουν οι βροχές. Όχι ακόμη στα μέρη των Ιωαννίνων, αλλά λίγο πιο νοτιοδυτικά, στα παράλια του...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ