spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΑγριογούρουνο εμβολίζει ένα 4Χ4 (βίντεο)

Αγριογούρουνο εμβολίζει ένα 4Χ4 (βίντεο)

|

Ο οδηγός κινείται με χαμηλή ταχύτητα, ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχει ένας μεγάλος αγριόχοιρος. Φαίνεται να κατευθύνεται προς τον δρόμο και την ίδια στιγμή επιτίθεται στο όχημα που βλέπει μπροστά του.

Καθώς ο αγριόχοιρος απομακρύνεται από το αυτοκίνητο, αφού του έχει δώσει μια δυνατή κουτουλιά, διακρίνεται και το μεγάλο μέγεθός του. Ο κάπρος φαίνεται να ικανοποιείται… με το αποτέλεσμα της επίθεσής του και έπειτα απομακρύνεται από το μέρος, καθιστώντας σαφές ότι δεν του αρέσει και πολύ το SUV που συνάντησε. Ο οδηγός, από την πλευρά του, ξαφνιάζεται από το τράνταγμα της πρόσκρουσης που δέχεται.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ille-et-Vilaine της Γαλλίας.

Το αγριογούρουνο, που δεν τραυματίστηκε καθόλου, θα μπορούσε να συνεχίσει κατά μήκους του δρόμου, αλλά επέλεξε να συγκρουστεί… με το 4×4.

Διευκρινίζουμε για τα πιο επικριτικά μυαλά, ότι αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός και όχι μια περίπτωση καταδίωξης από κυνηγούς.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας Εξακολουθεί να μένει αναπάντητη η απορία των κυνηγών για τη μεγάλη φετινή παρουσία των τσιχλών, ιδιαίτερα αυτή της κελαηδότσιχλας. Ο απόηχος...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ