spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΑγριογούρουνο «εμβόλισε» δικυκλιστή στη Φθιώτιδα

Αγριογούρουνο «εμβόλισε» δικυκλιστή στη Φθιώτιδα

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία με τα αγριογούρουνα στους δρόμους της Φθιώτιδας.

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον τα τροχαία με αγριογούρουνα κυρίως τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες σε επαρχιακούς. αλλά και κεντρικούς δρόμους της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στη Λοκρίδα, εκτός από το τροχαίο που έγινε στο δρόμο από το Μάζι προς Μαλεσίνα, είχαμε ακόμη ένα τροχαίο και μάλιστα με μηχανάκι.

Πιο συγκεκριμένα ένας εργαζόμενος της ΛΑΡΚΟ ο οποίος ξεκίνησε νωρίς το πρωί να πάει από το Μαρτίνο για δουλειά στη Λάρυμνα, είχε τροχαίο με αγριογούρουνο.

Το μεγάλο ζώο διασχίζοντας τον επαρχιακό δρόμο χτύπησε το μηχανάκι στο πίσω τροχό με αποτέλεσμα ο αναβάτης να χάσει την ισορροπία του και να συρθεί στο οδόστρωμα για αρκετά μέτρα.

Ευτυχώς ο δικυκλιστής φορούσε κράνος και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Επίσης τροχαίο σημειώθηκε και στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου, στο ύψος της Βίτωλης, όταν ο οδηγός ενός τζιπ έπεσε πάνω σε κοπάδι από αγριογούρουνα μεταμεσονύκτιες ώρες .

Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε τραυματισμός πάρα μόνο υλικές ζημιές.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ