spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑγριογούρουνα «ισοπέδωσαν» το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου! (pics&vid)

Αγριογούρουνα «ισοπέδωσαν» το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου! (pics&vid)

|

Εικόνες αποκάλυψης συνάντησαν χθες οι άνθρωποι του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Καρπενησίου, στα γήπεδα της πόλης.

Αγριογούρουνα εισέβαλαν στα δύο από τα τρία γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου και σχεδόν τα… ισοπέδωσαν προκαλόντας τεράστια ζημιά στους αγωνιστικούς χώρους. Πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για γήπεδα που βρίσκονται υπό συνεχή συντήρηση, καθώς κάθε καλοκαίρι φιλοξενούν δεκάδες ομάδες που κάνουν εκεί την προετοιμασία τους.

Η ζημιά είναι τεράστια -όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω- και θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα προκειμένου να επανέλθουν οι αγωνιστικοί χώροι στην κανονική τους κατάσταση.

Πάντως, από σήμερα κιόλας (12/10) με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καρπενησίου στα θέματα του Αθλητισμού, Ιωάννη Σβερώνη και με επικεφαλής τον Βασίλη Ντούβα θα ξεκινήσει η εργασία επανασπορά, προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα.

Υπενθυμίζουμε εδώ πως ανάλογο πρόβλημα προέκυψε προ ημερών και στην Ομβριακή, όπου οι άνθρωποι του Όμβρου αντίκρισαν έναν εντελώς κατεστραμμένο αγωνιστικό χώρο από εισβολή επίσης, αγριογούρουνων.

Πηγή: lamiaole

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς Γεροντοπαλίκαρο ο Μιχάλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κάτι παραπάνω από 50 ετών, απόφοιτος της Παντείου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ