spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑγρίνιο: Κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό αγριογούρουνου σε πάρκο

Αγρίνιο: Κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό αγριογούρουνου σε πάρκο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Αγρίνιο: Κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό αγριογούρουνου σε πάρκο

Επί τόπου βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής

Κινητοποίηση των αρχών είναι σε εξέλιξη γιατί… εθεάθη αγριογούρουνο στην πόλη του Αγρινίου.

Το οπληφόρο εθεάθη μάλιστα σε κεντρικό σημείο, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και εν συνεχεία εντός του περιφραγμένου χώρου της δημοτικής βιβλιοθήκης .

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατά τις επτά το απόγευμα στην περιοχή του δημοτικού πάρκου Αγρινίου και συγκεκριμένα εντός του περιφραγμένου χώρου της Δημοτικής βιβλιοθήκης-γλυπτοθήκης, για την ανεύρεση… αγριογούρουνου που είχε εγκλωβιστεί εκεί!

Πολίτες και επαγγελματίες στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου πριν από λίγο δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν το ζώο να τρέχει προς την Παπαστράτου και τελικά να κατευθύνεται αριστερά και να εισέρχεται στο χώρο της βιβλιοθήκης! Η σιδερένια εξωτερική είσοδος του κτιρίου, ήταν ανοικτή.

Επί τόπου βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που ενημερώθηκαν από πολίτες ενώ έχει κληθεί νεαρός που είναι γνωστός την περιοχή για τη συμμετοχή του σε διασώσεις άγριων ζώων.

Το ζώο τελικά δεν βρέθηκε και γίνονται έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του. Πιθανολογείται πως βρήκε κάποια διέξοδο και δεν είναι απίθανο να περιφέρεται πέριξ του σημείου.

Πηγή: agrionopress

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγριογούρουνο επιτίθεται βίαια σε έναν ηλικιωμένο – Βίντεο

Αγριογούρουνο επιτίθεται βίαια σε έναν ηλικιωμένο Εξαιρετικά απρόβλεπτα και επιθετικά από τη φύση τους, τα αγριογούρουνα μπορούν να μετρατραπούν σε ένα από τα πιο επικίνδυνα...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ