spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΆφαντος ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης

Άφαντος ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης

|

 

Ούτε μια ανακοίνωση, ούτε μια εξήγηση ούτε καν αναφορά στο κυνήγι.

Αδιάφορος και εχθρικός με το κυνήγι ο κ. Χατδηδάκης από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Άφαντος όταν περιμέναμε την έκδοση της ετήσιας ρυθμιστικής απόφασης, εχθρικός την μια και μοναδική φορά που μας έκανε την τιμή να δεχτεί στο γραφείο του, εκπροσώπους των κυνηγών. Αντίθετα, εγκάρδιος και φιλικός με τις αντικυνηγετικές Μ.Κ.Ο., που τις ανακήρυξε μάλιστα σε “συνεργάτες του”.

Λογικά η στάση του αυτή επιβραβεύεται από την σημερινή κυβέρνηση, γιατί δεν υπήρξε καμία απολύτως παρέμβαση. Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να  συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της κυνηγετικής συνομοσπονδίας για να ακούσει τα προβλήματα και τις θέσεις των κυνηγών, αλλά αυτό φαίνεται πλέον ότι ήταν ξεκάθαρα προσχηματική και ολίγον ψηφοθηρική κίνηση.

Η σημερινή στάση του κ. Χατζηδάκη απέναντι σε 170.000 έλληνες πολίτες, δεν αποτελεί απλά επιβεβαίωση της αντιπάθειας που τρέφει για αυτούς, αλλά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως προκλητική, τη στιγμή που γνώριζε πριν αναλάβει τις υποχρεώσεις του στο συγκεκριμένο υπουργείο, ότι μία από τις αρμοδιότητές του θα είναι και το κυνήγι.

Οι κυνηγοί περιμένουν από τον αρμόδιο και για το κυνήγι υπουργό να ακούσουν θέσεις, απόψεις και χειρισμούς, που έγιναν ή θα γίνουν. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχουν ακούσει είναι οι δηλώσεις των κ.κ. Πέτσα και Χαρδαλιά ότι απαγορεύεται το κυνήγι, αρμοδιότητα που θεσμικά  εντάσσεται στο υπουργείο περιβάλλοντος που σήμερα ηγείται ο κ. Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία – Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία - Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων Οι κυνηγοί και ο στρατός θα σκοτώσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ