spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑφαίρεση κυνηγετικής αδείας και πρόστιμο για παρουσίαση υπεράριθμης κάρπωσης «τσίχλας» στο διαδίκτυο

Αφαίρεση κυνηγετικής αδείας και πρόστιμο για παρουσίαση υπεράριθμης κάρπωσης «τσίχλας» στο διαδίκτυο

|

Ιταλία: Ανεστάλη η κυνηγετική άδεια για 30 ημέρες σε δύο κυνηγούς ηλικίας 52 και 55 ετών που, τις τελευταίες ημέρες, είχαν τιμωρηθεί από τους carabinieri των δασών, αφού διέδωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, το οποίο έγινε viral, στο οποίο παρουσίασαν πολλές θηρευμένες τσίχλες.

Συγκεκριμένα, αφού θήρευσαν κάποια πουλιά, κάρπωση σημαντικά υψηλότερη από ότι επιτρεπόταν στο Λάτσιο – 180 τσίχλες συνολικά, αντί για 20 ανά άτομο που επιτρέπεται από το νόμο – τις είχαν βάλει στο καπό ενός αυτοκινήτου και είχαν γυρίσει ένα βίντεο που στη συνέχεια δημοσίευσαν στα προφίλ τους.

Το θέμα δεν είχε περάσει απαρατήρητο από περιβαλλοντικές ενώσεις και άλλους κυνηγούς, καθώς και από τους δασικούς καραμπινιέρι, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει αμέσως έρευνα που οδήγησε στον εντοπισμό των δύο κυνηγών. Μετά τη διοικητική ποινή των 206 ευρώ έκαστος, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την άδεια μεταφοράς όπλου για κυνηγετική χρήση, ακριβώς για 30 ημέρες, μέτρο που εκδόθηκε από το Διοικητικό και Κοινωνικό Τμήμα του αρχηγείου της αστυνομίας του Τερνί, υπογεγραμμένο από τον κοσμήτορας Μπρούνο Φέλλα (ANSA).

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ