spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότητα“Ταξίδι” υπ’ αριθμόν 700 για την “Κυνηγεσία”...

“Ταξίδι” υπ’ αριθμόν 700 για την “Κυνηγεσία”…

|

 

Toν μαγικό αριθμό 700, φέρει το τεύχος της “Κυνηγεσίας & Κυνοφιλίας” που βρίσκεται αυτόν το μήνα (Ιούλιος 2020) στα περίπτερα όλης της χώρας.

 

Η “Κ & Κ”, συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας τόσο στα κυνηγετικά όσο και στα εκδοτικά δρώμενα της χώρας, ενώ αποτελεί τον παλιότερο τίτλο περιοδικού που “κρεμιέται” στα περίπτερα.

Ο αείμνηστος Σταύρος Μπασουράκος, ήταν ο εμπνευστής, ο δημιουργός και ο εκδότης της “Κυνοφιλίας”, όντας το πρώτο περιοδικό που ασχολήθηκε επισταμένα με τους τετράποδους συντρόφους των κυνηγών. Μετά από λίγο προστέθηκε στον τίτλο της το “Κυνηγεσία”.
Από το 1995, το περιοδικό όλων των κυνηγών “πέρασε” στα χέρια του Νίκου Λελούδα, στα οποία βρίσκεται έως σήμερα. Άλλοτε σε ήρεμα νερά, άλλοτε μέσα από φουρτούνες και καταιγίδες, ο Νίκος ξέρει να τιμονεύει το καράβι με ασφάλεια.
Η επιτυχία της “Κ & Κ” οφείλεται, σε μεγάλος μέρος στους κατά καιρούς συνεργάτες της και, φυσικά, στους αναγνώστες της. Εξ αρχής, το περιοδικό συνεργάσθηκε με τους κορυφαίους στον χώρο του κυνηγίου, της σκοποβολής, του ψαρέματος και των υπαίθριων δραστηριοτήτων, δημοσιογράφους. Έτσι, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός, ότι στον “κόσμο” των κυνηγών ισχύει η ρήση,
“Αφού το έγραψε η “Κυνηγεσία”, έτσι θα είναι.”

Βεβαίως, όλο αυτό το όμορφο ταξίδι των 6 δεκαετιών δεν θα μπορούσε να γίνει, χωρίς τη συνδρομή των αναγνωστών του περιοδικού.

Όλων αυτών που κάθε μήνα καταθέτουν τον όβολό τους στο περίπτερο για να την διαβάσουν. Και καθώς αυτή η διαδικασία συνεχίζεται για δεκαετίες, μπορεί εύκολα να προκύψει το συμπέρασμα, ότι η “Κ & Κ” υπάρχει, επειδή κάτι είχε, έχει και θα συνεχίσει να έχει να πει στους αναγνώστες της.
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν αφήναμε εκτός νυμφώνος τις εταιρίες και τους κάθε λογής επαγγελματίες που ασχολούνται με το κυνήγι και τις outdoor δραστηριότητες.
Στα 60 χρόνια της παρουσίας του περιοδικού, στηρίζουν την “Κυνηγεσία & Κυνοφιλία”, καθώς διαπιστώνουν, ότι η διαφήμιση στις σελίδες της αποδεικνύεται εξαιρετικά προσοδοφόρα…
Τέλος, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει τους αγώνες που έχει δώσει η “Κ & Κ”, για την απρόσκοπτη συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας, γεγονός που την έχει καταστήσει σημείο αναφοράς γι’ αυτά που γράφει, τόσο μεταξύ των κυνηγετικών οργανώσεων όσο και των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους.

Το “ταξίδι” συνεχίζεται…

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας;

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας; Προφανώς το ερώτημα απευθύνεται στα δίκαννα και όχι στα αυτογεμή. Άλλωστε σήμερα ελάχιστα αυτογεμή κατασκευάζονται με βάση από χάλυβα Καλό και άγιο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ