spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυνελήφθη 48χρονος για κλοπή κυνηγετικών όπλων

Συνελήφθη 48χρονος για κλοπή κυνηγετικών όπλων

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για 4 περιπτώσεις κλοπών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από το Δεκέμβριο του 2007 έως την 15.09.2019 ο 48χρονος είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές σε οικίες, αφαιρώντας κυνηγετικά όπλα, οικιακές συσκευές, εργαλεία και διάφορα αντικείμενα. Ακολούθησε σε περιοχή του Δήμου Φαιστού έρευνα στις δυο οικίες ιδιοκτησίας του 48χρονου από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Τρία κυνηγετικά όπλα
171 φυσίγγια,
Ξιφίδιο,
Διάφορες ηλεκτρικές συσκευές
Ένας αεροσυμπιεστής και
Μία φιάλη υγραερίου.
Επίσης, στον περιβάλλοντα χώρο διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος διατηρούσε δέκα ζώα συντροφιάς μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας και παραλείποντας την ηλεκτρονική τους σήμανση.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

http://www.anatolh.com/

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση 1. Εισιτήριο θα βρεις στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας (6 ευρώ)....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ