spot_img
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΈκθεση “Κυνηγεσία 2020”: Νέες ημερομηνίες 15, 16 & 17 Μαΐου

Έκθεση “Κυνηγεσία 2020”: Νέες ημερομηνίες 15, 16 & 17 Μαΐου

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2020” που ήταν προγραμματισμένη για τις 10, 11 & 12 Απριλίου, μετατίθεται για το τριήμερο 15-17 Μαΐου, στον ίδιο χώρο, το εκθεσιακό κέντρο M.E.C. στην Παιανία…

 

Τα δεδομένα με τον κορωναϊό στην Ελλάδα δεν άφηναν άλλο περιθώριο στους διοργανωτές της κορυφαίας έκθεσης για το κυνήγι στην Ελλάδα, της “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ”, πέραν της μετάθεσής της για σχεδόν ένα μήνα αργότερα, πιστεύοντας ότι έως τότε οι επιπτώσεις από την έξαρση της επιδημίας θα έχουν υποχωρήσει.

 

Η υγεία πάνω απ’ όλα…

 

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης είναι στις 15, 16 και 17 του Μάη.

–              “Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, με αίσθημα ευθύνες απέναντι στους εκθέτες, το προσωπικό, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες, καθώς, σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδυνεύαμε την υγεία τους”, είπε, αιτιολογώντας την απόφαση μετάθεσης της “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ”, ο διοργανωτής Νίκος Λελούδας.

 Και πρόσθεσε:

–              “Η έκθεση των κυνηγών δεν είναι η μόνη που αναγκάζεται να πάει πίσω για περίπου ένα μήνα, λόγω αυτής της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη χώρα από τον κορωναϊό. Το ίδιο συνέβη και με άλλες μεγάλες κλαδικές εκθέσεις, όπως η “FOOD EXPO” και η “ΒΟΑΤ & FISHING”. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχθηκαν αυτή την αλλαγή, αναγνωρίζοντας ότι ήταν η μόνη λύση. Και γι’ αυτό τους ευχαριστώ”. Δεν αποτελεί υπερβολή το γεγονός, ότι η αλλαγή των ημερομηνιών διεξαγωγής της έκθεσης προκάλεσε ανακούφιση στο σύνολο των εκθετών, οι οποίοι προσβλέπουν η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ” να αποτελέσει γι’ αυτούς μία σημαντική οικονομική ανάσα, σε μία περίοδο που δεν υπάρχει κυνηγετική δραστηριότητα. Και η οικονομική αυτή ανάσα μπορεί να υπάρξει μόνο αν ο κυνηγετικός κόσμος μπορέσει να βρεθεί στο Μ.E.C., χωρίς στο πίσω μέρος του μυαλού του να υπάρχει ο φόβος λόγω του κορωναϊού.

 

Στο ίδιο υψηλό επίπεδο

 

Αυτό που επισημαίνεται, από την πλευρά των διοργανωτών, είναι πως δεν πρόκειται ν’ αλλάξει το παραμικρό σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό της έκθεσης, αντιθέτως αυτό το επιπλέον χρονικό διάστημα δίνει τη δυνατότητα να γίνει ακόμα καλύτερη. Και η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2020” θα περιμένει τους κυνηγούς, τους κυνόφιλους αλλά και τους φίλους των υπαίθριων δραστηριοτήτων στα μέσα του Μάη, με όλα εκείνα τα στοιχεία που την έκαναν “σημείο αναφοράς” στα κυνηγετικά δρώμενα, όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

 

Μία από τα ίδια και στην Γερμανία

 

Η μετάθεση της “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ 2020”, αλλά και άλλων εγχώριων κλαδικών εκθέσεων σε μεταγενέστερες ημερομηνίες από αυτές που αρχικά είχαν ανακοινωθεί, δεν αποτελεί… ελληνική πατέντα κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος. Μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η μετάθεση για τις 3 έως 6 Σεπτεμβρίου, της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης παγκοσμίως για το κυνήγι και τις υπαίθριες δραστηριότητες, της IWA Outdoor Classics. Η έκθεση αυτή γίνεται κάθε χρόνο στην Νυρεμβέργη, στις αρχές του Μάρτη, αλλά κι εκεί οι διοργανωτές έκριναν ότι με την απειλή του κορωναϊού, δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί στις ημερομηνίες που είχαν αρχικά ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζαγόρι: Αγριόγιδο εισέβαλε σε γήπεδο 5×5 – Βίντεο

Ζαγόρι: Αγριόγιδο εισέβαλε σε γήπεδο 5x5 Το πανέμορφο ζώο επισκέφθηκε το Σκαμνέλι Ζαγορίου με έναν απροσδόκητο τρόπο Ιδιαίτερης ομορφιάς και σπάνιας θέασης αποτελεί το μεγαλοπρεπές είδος...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ