spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑπελευθέρωση 120 λαγών από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας!

Απελευθέρωση 120 λαγών από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας!

|

 

Διαβάστε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

 

Η Δασική υπηρεσία του νομού μας σε αγαστή συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας προγραμμάτισαν από κοινού και υλοποιούν μια σειρά από φιλοθηραματικά έργα και δράσεις. Μεταξύ πολλών άλλων, το Δασαρχείο Καρδίτσας συνέταξε μελέτη απελευθέρωσης λαγού ενόψει της τρέχουσας κυνηγετικής περιόδου για τον εμπλουτισμό πολλών κατάλληλων εκτάσεων της περιοχής ευθύνης του. Συνολικά θα απελευθερωθούν 120 άτομα λαγού κατάλληλα προσαρμοσμένα, τα οποία θα προέρχονται από το δυναμικό του εκτροφείου του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας και από νόμιμο εκτροφείο, μετά από όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος θα στηρίξει οικονομικά το όλο εγχείρημα και θα διαθέσει το προσωπικό του για την υλοποίηση της δράσης.
 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Δασάρχη Καρδίτσας, την Διευθύντρια Δασών, το προσωπικό του γραφείου Θήρας και φυσικά την Διεύθυνση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών για την άψογη συνεργασία.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ