Κληρώσεις δώρων αξίας 8.500 ευρώ!

Δώρα που η αξία τους ξεπερνά τα 8.500 ευρώ(!) θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν οι επισκέπτες της έκθεσης, σε κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στις 19:30’ Παρασκευή – Σάββατο και 20:00’ την Κυριακή, στον χώρο του M.E.C.
Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει συνολικά 170 δώρα και οι τυχεροί θα αναδεικνύονται με βάση τον αριθμό του εισιτηρίου που θα αγοράζουν για την είσοδό τους στον εκθεσιακό χώρο.
Το κορυφαίο δώρο της κλήρωσης θα είναι ένα σουπερποζέ Emilio Rizini 610 αξίας 1.450 ευρώ, προσφορά της εταιρίας “Οπλοτεχνική”. Η κλήρωση για το συγκεκριμένο δώρο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν το κλείσιμο της αυλαίας της έκθεσης.
Την Παρασκευή θα μπουν στην κλήρωση 56 δώρα, το Σάββατο άλλα 57, και την Κυριακή θα κληρωθούν 58 δώρα.
Είδη ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ όπλων, τροφές για σκύλους, μαχαίρια κ.λπ, είναι μερικά από τα δώρα που θα προσφερθούν…
Γι’ αυτό και οι επισκέπτες της έκθεσης θα πρέπει να κρατούν το απόκομμα του εισιτηρίου τους, επάνω στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός που θα μπει στην κληρωτίδα.
Η ανακοίνωση των τυχερών αριθμών θα γίνεται ζωντανά από την κεντρική γιγαντοοθόνη που θα είναι στημένη στον πολυχώρο εκδηλώσεων της έκθεσης αλλά και στον ιστότοπο www.kynigesia.gr